|
БИБЛИЈАТА И НАУКАТА |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 63> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis nekoj te cita?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas be!!,....mislish ne?,....ti vikam ovoj e evangelos,.....gospod da mi ja dupne gumata ,..ako ne e toj,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako navistina go citas se ova so go pastira
i ti si za potvrda |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A KAJ GUMITE NA DRUGA TEMA...
|
|
ПРОСВЕТИТЕЛОТ
Група Регистриран: 09.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белким има такви и што читаат. Греота за луѓето што се изнамачиле толку многу за да ни дадат рафинирани податоци, а ние да не ги читаме
|
|
Не биди како оној кој го собира знаењето на учените и мудроста на мудрите, а кон Вистината се однесува како еден од глупавите.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj
ova e forum da kazes nekoe mislenje ne sum zemal kniga da citam no so vikas moze ima nekoj so bi go cital toa |
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OBIDISE.....SLATKISU...
|
|
ПРОСВЕТИТЕЛОТ
Група Регистриран: 09.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin, ќе мора да те разочарам. Ако си прочитал некој од моите post-ови, ќе си забележал дека тие не се просто copy-paste. Ќунки, некој мора да ги превел и приспособил за читателите на нашево поднебје. Згора на тоа се и интерактивни. Прочитај, нема што да изгубиш.
brza, кажи му на човеков...
|
|
Не биди како оној кој го собира знаењето на учените и мудроста на мудрите, а кон Вистината се однесува како еден од глупавите.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be,brate,...ima pravo evangelos,...prochitaj ,...ne se plash....od chitanje nema zijan,.....ili ima?i
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu te cenam no svati me bi sakal da znam sto mislis i sto razlicno tolkuvas od mene no se sto e pojkje od 10 recenici necitam navistina moze so malku da se kaze tamam |
|
|
|
ПРОСВЕТИТЕЛОТ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш како велат, brza ќарот и зијанот – брат и сестра. Работата е што некој, не знаејќи, зијанот го смета за ќар, а некој, пак, ќарот за зијан.
anakin, да не избрзуваме, во интерес на коалицијата.
Главата горе, anakin.Со чисти раце ќе се бориме против игноранцијата. За подобро утре за Македонија. Со не повеќе од 100 чекори.
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da za ideoloski paroli se davat ordeni so zlatni venci
a za rabotnici ostanuvat samo venci |
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОМУ ПОСТХУНО МУ ЗНАЧИ ТОА....
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |