![]() |
|
БИБЛИЈАТА И НАУКАТА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 63> |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
biblija:
najlesno e da procitas kup bajki vo edna kniga nauka: nego da procitas kup knigi za edna vistina treba mnogu trud i koncentracija da se soznae se sto naukata makotrpno otkriva - a treba uste pogolem trud i znaenje da se otkrie taa vistina za zivotot se toa e zapisano vo kup knigi no navistina e tesko da se procita i nauci zatoa i ve razbiram- polesno e da se procita legendata....sorry biblijta Изменето од anakin - 13.Јуни.2007 во 07:32 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
||
so vaka nikoj nema kaj se vernicite????
|
|||
![]() |
|||
goor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
||
aj vaka procitaj uste ednas sto prasav
da povtoram dajte nekoj dokaz bez :napisano e ;biblija;star zavet;nov zavet sega pojasno e jas znam sto pisuva i vo stariot i vo noviot zavet ama kazi mi koga ti si go videla ili neka pise nekoj sto go videl neznam kako mozete da go bazirate vasiot zivot na edna kniga -za koja nikoj neznae ni koj ja napisal. |
|||
![]() |
|||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
||
убаво си кажа ![]() читај Стар завет и Нов завет, таму имаш сведоштва за оние кои го виделе, и докази и се што те интересира.... види поубаво е кога бар елементарни познавања имаш , за да не мора да вергламе од почеток се, прилично обемно е. Бар муслиманиве што дебатираат знаат и повеќе од некои христијани за христијанството...угледајте се на нив ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nie ja zastapuvame realnosta svakas a na ovoj forum ima dve grupi luge realni luge-ateisti i fantazeri t.e vernici |
|||
![]() |
|||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() прв другар сум со луцифер. ![]() ![]() Шегата на страна, не одговарам пред ничиј суд, посебно не пред божјиот. Тоа го нема за мене и за мене нема да се случи, вие кои си верувате, чекајте си го |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
hahahaha,....a,be, aj ne gi izazivaj,.....proshetaj od pochetok tuka,...i na se ke dobiesh "odgovor"
![]() ![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
||
dobro bre luge date nekoj dokaz za postoenjeto na toj vas bog a vo nego
da ne ima stoi napisano, biblijata,star nov zavet i drugo
kazete nekoj slucaj nabroj nbarem 3 slucai koga nekoj go videl toj bog ili bilo kako stapil vo kontakt so nego |
|||
![]() |
|||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
||
зашто жалосно, јас си имам интелект да си проценам, МЕНЕ ми Е прифатливо, јас верувам и крај приче
![]() ![]() За моите одлуки САМА сум си одговорна...мој избор е Бог, на подфорум вероисповед пишувам, па нема ваљда за кафана и за чаше ломим да пишувам, нели... ВЕРОИСПОВЕД- ЈА ИСПОВЕДАМ МОЈАТА ВЕРА кој сака да чита -бујрум, кој не негова одлука ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
kolku e zalosno,koga nekoj mlad i zdrav,...da zboruva vakvi gluposti ,....da ti se smachi,...
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
со нетрпение го чекам тој ден, Судниот
но ке го дочекате сите, па каде ке одите ако не пред него, мислите се ке заврши со парцелата во Бутел 2, е НЕ! ![]() ЈАСНО И ГЛАСНО е пишано дека СИТЕ ке се појавиме пред Божјиот Суд. само некои ке продолжат да царуваат со Него, а некои ке одат во Пеколот на журка со Луцифер и пријателите ![]() |
|||
![]() |
|||
||
e ova poslednovo ne mi shtima,...pa,da vidish i mora,.....inache vegetarijancite bi se namnozile tolku shto samite sebe bi se unishtile,....toa ti e lanecot na ishrana,...se e povrzano ,..i sekoja karika vo nego mora da jaima,...inache otide lanecot ,..i zivotot so nego,..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
||
Ти да си го дочекаш судниот ден и објаснувај му колку си го сакаш BTW јас сум за кај Луцифер ![]() ![]() ![]() Изменето од Ateist - 13.Јуни.2007 во 01:32 |
|||
![]() |
|||
||
Ти изгледа не сваќаш, се повторуваш истото па истото. Кога не би постоела првата група макар и ниту еден верник (знам дека тоа еден ден ќе дојде, ќе знаеме дека се искоренило колективното слепило) ние пак ќе бидеме она што сме и сега „Атеисти“ не ни треба верата за да бидеме атеисти. Мора ли да постојат месождери за да постојат вегетаријанци???? Изменето од Ateist - 13.Јуни.2007 во 01:41 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |