![]() |
|
Го сакаш,а тој е во врска |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sovetot na Evangelos bese najdobar za male4ka.se drugo e gola voda
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Твојата среќа не треба да ја градиш на туѓа несреќа... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
abe....ja ne im se mesam vo vrskata...naprotiv stojam na strana...ama on mi re4e deka ke raskinel so nea za da bide so mene.E sea kaj mi e nezgodno neznam ni dali da mu veruvam....
![]() ![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Pa ako toj te saka i navistina raskine so nea ne ja otfrlaj srekata. |
|
Just love
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Znam izborot e moj i zatoa mi paga uste potesko..........a ne sakam da go napinjam da raskine so nea.....zaso mi e mnogu glupo i sellja4ki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
a ti da si nejzino mesto da ti raskine za da odi so druga, a plus toa cim taka raskinuva mozda i tebe posle ke ti se sluci toa.....
![]() |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Pa ako ne ja saka nea togas s podobro za nea,barem da ne ja laze.
Ti ne si nisto kriva ako vie dvajca se sakate.
Samo ti pokazuva li deka te saka ili samo ti vrti prikaski?
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
za pichka dosta prikazni vrteme........
![]() Изменето од LouWeed - 12.Јуни.2007 во 15:43 |
|
![]() |
|
Abe pa.......da mi pokazuva deka me saka........i zatoa mi re4e so toa so ke raskine so nea ke bide use eden dokaz za negovata ljubov kon mene.Ama mene pak mi e nezgodno....poso svarno ako go naprai toa na nea...moze i eden den so mene da go napravi istoto
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vo ljubovta ako ne rizikuvas nisto-rizikuvas se.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
KAZI MU SRCE STOJ....NE TAMU...
![]() |
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
NE GO SAKAJ!!!
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
toa sto i go pravi na segasnata devojka so tebe ke ti sleduva i tebe so nekoja druga , razbiras
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |