|
Дали постои Бог? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 54> |
Автор | |
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам дека Ниче ти си го прочитал и си станал атеист.
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па сум го прочитал, ама не сум станал атеист... а и тебе те читам, и ништо нема да се промени... сепак, не си ти дораснат за со ниче да те споредувам...
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене да ме прочиташ имаш уште 10 Ничевци да прочиташ. А кај тебе нема што да се прочита, празен си како тетратка самошто купена од книжарница.
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
де бре, и ниче го надмина? и тоа пута 10 а? леле летање у облаци...
|
|
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не реков Ниче ми е рамен, туку дека во таа твојата проста тиква нема да влезе знаење и 10 пати Ниче да го прочиташ, нема да успееш мене да ме прочиташ, Но ти си пак толку лесен за Читање.
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викаш дека не си му рамен... да де... ти го надмина, оти за тебе 10 Ничевци не се достојни... нема везе, нејќам да се замарам за твоето интелектуално ниво, не е ни место, а ниту проценувам дкеа вреди.. Од твоите постови, човек единствено што може да научи е како да биде тесноград и нетолерантен, а и по некоја навреда, иако мора да се признае со слаб квалитет...
поздрав... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ateist jas ubavo iskazav pochit...neznam shto ne me razbra |
|
|
|
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навредите не ти се непознати и тебе. На еден друг топик побарав да се извиниш за сите твои изречени зборови, но тоа не го стори. Толку од твојата „широкоградост“ и „толерантност„. Прочитај си ги твоите постови. „Пред фактите и боговите молчат“ Ако сепак тоа не го сториш, јас ќе ти ги извадам постовите еден по еден, па да видиме коку се твоите навреди „со јак квалитет“. Поздрав и за тебе |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нормално е човек да се извини ако увиди дека згрешил... Ама ако тоа не му било предочено и докажано... тогаш фактот стои... Ако тебе толку те боли што ти како атеист си го губиш времето на Бога, тоа мене не ме засега... јас барем го губам за нешто во што верувам... за што живеам... за што сум створен... а ти го губиш за некој кој не постои... Толку ли те измачува темава? толку ли е мачно да се соочиш дека Бог (постоел онтолошки или не) постои и тоа како реално во твоите мисли во твојот живот... па погледни си ги постовите...
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobroutro
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бела, ако не се караш со некого, те молам не постирај... |
|
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi be dobroutro
posle kje se karame am ne so tebe
sum raspolozena
so ateist da se karam
|
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde dobro utro...
sega verglaj... |
|
belichka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |