IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Романтични гестови...како ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтични гестови...како ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
Автор
Порака
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 10:23
Баш затоа . . . Секој си има замисла , и на оваа тема би требало да си ги кажиме и да си ги оцениме . . . Барем јас мислам така . . . Ако грешам поправиме . . . Wink А за романтика ми се чини дека ме бива ама ми треба и инспирација . . . Не можам само така едноставно да тресам глупости и да речам дека се романтични . . . Дури и да се нема да бидат од срце туку онака преземени од некаде колку редот да поминит . . . А најголема инспирација ми беше бившами , а сега сигурно ќе биде некоја друга . . . Wink 
STRUGA
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 11:27
Не грешиш, еве како со романтишни зборови изгледа романтиката

Додека го гледам како сјај во очите да забележувам и прекрасното бело тело го милувам со поглед и како романтичен гест го бакнувам на местото на бакнежот за да ме памети  и кога не сум со него
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2007 во 16:33
нешто тотално ја препородува, не знам дали е до времето, до температурата, до интензитетот на телесните контакти, до мислите кои ја обземаат, до ...
стварно не знам до што е!
но се додека е романтична кон мене, мислам дека е супер и дека треба да бидам и јас поромантичен, барем половина од нејзината романтика.
не дека сега ќе напишам книга, ама знам и јас да изненадувам.
мислам дека сака бебе!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 10:47
vecera so svekji,shampanj i simpatichen podarok a potoa "drugaruvanje" vo ljubovnoto gnezdo.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 14:54
Ke go zavitkam u aluminiumska folija, vrzan so crvena pandelka i odam da i go podaram osvetlen od mesecinata
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 16:47
Da se stepa zaradi mene so nekoj drugar toa bi mi bilo epten
romanticnoLOLLOLLOL 
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 16:48
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ke go zavitkam u aluminiumska folija, vrzan so crvena pandelka i odam da i go podaram osvetlen od mesecinata
LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
gunslinger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Локација: Germany
Поени: 116
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gunslinger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2007 во 19:37
dobredojdeni se romanticnite gestovi no vo ova vreme koga se site "na noz"toa nekako slabo se primenuva a koj
i da go primeni ke ostane ismean.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2007 во 21:53
Ja na ljubenata za 8-mi mart i kupiv sajla za otpusuvanje odvod
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 01:57
Јас не сум толку романтична, ама маж ми (тогаш дечко) еднаш кога бевме скарани ми напиша графит на sидот на мојата зграда. Графитот се уште стои таму, веќе малку го испочкртале децата, ама секогаш кога ќе го видам ми станува многу топло на срцето Heart

Од моја страна романтика - секогаш, што и да правам, кога ќе си дојде дома го пречекувам на врата со бакнеж.

Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 02:13
a,kade toa,...vamu?ili tamu?Big%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 03:49
Originally posted by brza brza напиша:

a,kade toa,...vamu?ili tamu?Big%20smile

До мене е прашањето? Ако да - во Скопје.
Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 11:40
Da ne mi e kolega ? Oti i ja pisuvam grafiti, ama bezobrazni
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2007 во 14:56
Originally posted by gunslinger gunslinger напиша:

dobredojdeni se romanticnite gestovi no vo ova vreme koga se site "na noz"toa nekako slabo se primenuva a koj
i da go primeni ke ostane ismean.

Ne mora da znaci!
Go znaev samo 2 dena i se zaljubiv vo nego bidejki sekoj negov poteg bese nekoj romanticen gest.Embarrassed
Just love
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,295 секунди.