|
Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001 |
Внеси реплика | страница <12345 51> |
Автор | |
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ako e vo prasajne statusot na nasite braniteli nie nemavme nikakvi braniteli so sto go potvrduva faktot deka nisto ne e odbraneto nego toa bese dzubreto* {lujdze od gramadnicata} koe mu smetase na makedonskata elita
a toa deka e taka go potvrduva faktot deka nieden branitel* nema dobieno ni najmal pocit od nikogo |
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,...shto odbranile?!,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза, ај не провоцирај!
Тоа не зависеше од ббранителите ами од `главата`
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa glavite ke si ostanat bez braniteli ako vo idnina im pritrebaat, a kako mirisaat rabotite....istorijata se povtoruva...
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е така бутел,секогаш во Македонија се наоѓале доблесни и храбри луѓе кои застанувале на страна на Македонија.Таквото нешто не испарува и туку така го снемува тоа е просто во генот Македонски
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za koja Makedonija..lelee Bogi ushte ti ne se svesti....abe koj bi odel za ovaa Makedonija da se bori... za posle decata siraci da nema koj da im gi zgrizi ili decata na tie tatkoto sto im go otepale da imaat pogolemi prava od niv?????Abe Bogi nema vrska patriotizmot so ovaa ZEMJA koja ti vo momentov ja narekuvash nasjha tatkovina...znaesh li deka kako teshka makea ja chustvuvaat 90% od makedoncite
p.s.tie 10 % se vo vlasta i glumat tezok patriotizam a vamu gi potkopuvaat temelite na ovaa zemja(shto bi trebalo tatkovina da ni e) Изменето од beleg - 02.Јуни.2007 во 15:51 |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Општо разочарување владее и скоро сите мислат така белег!
Но сепак бидете и реални дека семејствата на борците кои учествуваа во војната се сепк добро потпомогнати и ако имале потреба од било каква помош државата им помогнала.Како на пр. со вработувања,инвалидски пензии,станови,школувања и уште многу други бенифиции ... Да малце и сложувам дека е жалосно да се бори човек за земјава кога ни најмалку властите не се борат за истата . Се надевам дека сега барем нешто е се промени еве јас како дел од младиот кадар мислите дека гледам некоја светла иднина и егзистенција???? Сите гледаме на приватни факултети ( дипломи секаде признати ) за да киднеме некаде а не тука да носиме допридонес! Жално но и реално! Изменето од SeXY - 02.Јуни.2007 во 17:39 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белег јас еднаш бев и пак ке одам ако притреба,нема да одам ни за тебе ни за никој плачко Македонец бидејки како што читам тие таквите не заслужуваат некој да застане и гордо да ги брани од било каков непријател но затоа ке идам за мајка Македонија бидејки и така и така е јадна со секакви плачковци па мора и таа малку гордо да се почувствува,едноставно да знае дека има синови и керки со кои може да се гордее |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne baram da odish za mene...nitu ti,nitu bilo koj....vo ovaa drzava moze samo Gluevski i Crvenkovski zaedno so Bucko i segashnite i idnite im zeni i devojki da odat....nesakam ti da odish za da dokazesh deka si patriot,znam deka ja sakash ovaa zemja i znam deka koga ke se svestish ke te boli isto kako mene
P.S.i sepak temata e za statusot na branitelite koj ne e bash ok i ako si fer ke priznaesh Изменето од beleg - 02.Јуни.2007 во 22:11 |
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас кажав дека бев 2001 год. во одбрана на својата татковина и како Македонец верувам дека тоа е моја света должност,затоа не ми треба ништо материјално од било кој човек(премиер,претседател или обичен граѓанин) во Македонија,мојата сатисфакцијата е честа која сум ја наследил од своите предци и достојно го продолжив нивното име,честа што мојот живот има поголемо значење и поголема цел - МАКЕДОНИЈА
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele bugi stvarno osvestuvanjeto ke ti bide teshko eden den
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yakvi tipovi kako nego ,...ne se svestuvaat nikogash,....se chudam samo shto ne pozajmi "pojas",...i pravo nasred arachinovo,.....ili mala rechica,....ili.....a,be kaj mu dusha saka.........................
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахх сеа сте ми го нападнале Boogie
Убаво е да се брани татковината бе што ви е??? Камо да имаше повеќе вакви луѓе ,немаше ситуацијава во Македонија да биде ваква!!!!! Прво ни властите до сега не беа македонци ,може ДА чисто на папир .... Секоја четс за храброста за тоа, него сите сте попаметни од дома или у случајов на форумов па може да се пише се и сешто!! Не ја одрекувајте помошта која ја имаат семествата ниту идејата и желбата на крај краева за Македонија! Изменето од SeXY - 03.Јуни.2007 во 01:14 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па треба да се замислиме на кого му е потребно освестување,дали на оние кои се раѓаат,живеат и умираат без никаква цел едноставно никаква разлика помеѓу камен и човек или на оние кои сеуште не се поткопани од омразата,зависта и материјалната злоба кон сопствените браќа и татковината.Запомнете еднаш за секогаш Македонецот преживеал до сега без разлика на тоа колку скапани овошја имало покрај него, сите тие скапани и расипани суштества немаат никакво значење во основата на животот и едноставно никогаш нема да спознаат што е тоа гордост,чест и слобода
|
|
Внеси реплика | страница <12345 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |