|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш затоа . . . Секој си има замисла , и на оваа тема би требало да си ги кажиме и да си ги оцениме . . . Барем јас мислам така . . . Ако грешам поправиме . . . А за романтика ми се чини дека ме бива ама ми треба и инспирација . . . Не можам само така едноставно да тресам глупости и да речам дека се романтични . . . Дури и да се нема да бидат од срце туку онака преземени од некаде колку редот да поминит . . . А најголема инспирација ми беше бившами , а сега сигурно ќе биде некоја друга . . .
|
|
STRUGA
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не грешиш, еве како со романтишни зборови изгледа романтиката
Додека го гледам како сјај во очите да забележувам и прекрасното бело тело го милувам со поглед и како романтичен гест го бакнувам на местото на бакнежот за да ме памети и кога не сум со него |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нешто тотално ја препородува, не знам дали е до времето, до температурата, до интензитетот на телесните контакти, до мислите кои ја обземаат, до ...
стварно не знам до што е! но се додека е романтична кон мене, мислам дека е супер и дека треба да бидам и јас поромантичен, барем половина од нејзината романтика. не дека сега ќе напишам книга, ама знам и јас да изненадувам. мислам дека сака бебе! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecera so svekji,shampanj i simpatichen podarok a potoa "drugaruvanje" vo ljubovnoto gnezdo.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke go zavitkam u aluminiumska folija, vrzan so crvena pandelka i odam da i go podaram osvetlen od mesecinata
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se stepa zaradi mene so nekoj drugar toa bi mi bilo epten
romanticno
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobredojdeni se romanticnite gestovi no vo ova vreme koga se site "na noz"toa nekako slabo se primenuva a koj
i da go primeni ke ostane ismean. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja na ljubenata za 8-mi mart i kupiv sajla za otpusuvanje odvod
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум толку романтична, ама маж ми (тогаш дечко) еднаш кога бевме скарани ми напиша графит на sидот на мојата зграда. Графитот се уште стои таму, веќе малку го испочкртале децата, ама секогаш кога ќе го видам ми станува многу топло на срцето
Од моја страна романтика - секогаш, што и да правам, кога ќе си дојде дома го пречекувам на врата со бакнеж. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,kade toa,...vamu?ili tamu?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До мене е прашањето? Ако да - во Скопје. |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne mi e kolega ? Oti i ja pisuvam grafiti, ama bezobrazni
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mora da znaci! Go znaev samo 2 dena i se zaljubiv vo nego bidejki sekoj negov poteg bese nekoj romanticen gest. |
|
Just love
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |