|
МАКЕДОНИЈА - СТРАНСТВО (ЖИВОТ) |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka samo, vlehko,....kazi i ,...iako djabe go pravish toa
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JEbiga, nesposobnosta za prilagoduvanje e tipicna za licnosti oformeni vo ustojana, izolirana provinciska i malogragjanska sredina, bez razmena na idei. Ogromniot broj na neprilagodeni i rasplakani imigranti e samo dokaz deka Makedonija gi ima gorenavedenite karakteristiki vo izobilstvo.
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
misa
Нов член Регистриран: 01.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha ha ha haahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i ti si makedonec nem da zaboraves
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imash pravo,.....eve se javi nad mene ,....... eden od tie,...
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пааа и не сакав да бидам до толку груб, али потполно се согласувам со тебе, и би додал дека луѓето што птреходно не виделе убав живот надвор од работата, не можат да се снајдат во ниедна средина убаво, а уште помалку да сткнат пријатели, прво поради нивниот менталитет, второ поради рмбањето и само рмбањето (а тоа самите си го прават бидејќи само тоа знаат, во нивната околина само за тоа се зборело), и на крај ќе дојдат вака во Мкд или било каде и ќе почнат да цимолат лелелелелелееее колку ни е тешко, ептен ни е тешко Па пола роднини ми се во странство, и сите се цивилизиран народ, кој е среќен таму и кој знае како да ги потроши заработените пари, а не да ги чува под перница и ког ќе дојде тука да каже леле колку тешко се заработуваат... И на крај, ако им е толку тешко, па вратете се де, зашто не се вратите??? или знаете како е тука а? Нормално дека знаете, инаку не би ни избегале таму ако несте знаеле.... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ghost src,u pravo si!
ali da znaes od koga e vovedeno EVROTO, deka pari pod pernica tesko se cuvaat.Nekogas se zasteduvase, sega veke NE!toa sto ke zarabotis , toa go trosis kade sto si, prednos e sto se primanjata golemi i dozvoluvaat normalen zivot, a pod normalen za mene e da si dozvolam, odmor 3 nedelen, potoa da ne mislm dali ke mi stigne platata od 1 do 1 , da si dozvolam viken do nekoja evropska zemja, da nabavam nov avtomobil odnosno striot da go zamenam so nov, a ratata da ne e problem dali ke ja platam.ili nekade go procitav BRZA koj rece deka vo Evropa mozes da si dozvolis LCD TV DA GO KUPIS BEZ PROBLEM, a ne da "gladuvash bukvalno" 6 meseci za da go imas.ova se sitniu raboti za eden normalen zivot, a ne kako vo mkd, BORBA za da PREZIVEES.
Изменето од MisIcA, - 31.Мај.2007 во 14:34 |
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа мила, кај нас тоа се вика чевекот е богаташ
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE DUHCHE ME NASMEA..AMA VO PRAVO SI DA ZNAESH
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а богами мене на плачење ме тера ако ми веруваш
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene sea mi se veruva......
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дојди и самата ќе се увериш
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka "obichniot"chovek raboti, (ako voopshto raboti),...za da prezivee,....a,nadvor lugeto rabotat za da ziveat,..
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |