|
КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Автор | ||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од ACELERA - 30.Ноември.2009 во 12:48 |
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и јас кажав дека е нвреда за мене тоа воопшто да ме праша... Ниеден муслиман нема да осуди друг муслиман дека направил терористички акт ако дигне во воздух “неверници“, него ќе ти рече дека исламот е мирољубива вера и после заедно ќе се клањаат... Изменето од влечка - 31.Мај.2007 во 15:38 |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ME IZNASMEA..ABE KOLKU SI VO KRIVO DA ZNAESH |
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ни библија ни к*ран неам читано, кажав еднаш, ќе кажам уше еднаш, приказни се и двете книги, како што 1001 ноќ Второ, јас доаѓам од средина каде што е мешавина населението, што значи има и Македонци, и Албанци, и Срби, Турци... Имам и другари Албанци, кои што исто така мене ми кажуваат што е и како е кај нив Ајде, гледај телевизија, и учи таму, или иди у полиција, па можеби и ќе ги видиш тогаш кризните жаришта, од каде дрогата е донесена на кејовите или кај нашите македонци МА шо уопште се карам, филозофирањето не води никаде друже |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brmm jas sum golema vernichka vo Hristos i ne navrediv nikogo ama vistinata mora da se kaze za da se razlichi so falsifikati.dobro velish ne moze so omraza da se shiri ni edna vera ama samo so ljubov.dolzni sne 1 ili 2 ili do 3 pati da im kazime koj je toj Bog ako ne svatat togash ostaj gi na Bog toj ke im kaze i ako i togash ne sakaat da prifatat znachi ne bile za Hristos i ke si poginat vo pekolot.
|
||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Muslimanite amerikanci, kubanci ni ja donesoa drogata у право си друже ...извини .....
Ohh... izvini, jas ne se karav.... ako e taka odma prekinuvame.... obicno prekinuvaat i nemaat sto da kazat ( osven karaat ) lugeto na koj ke im se dokaze deka ne se u pravo. Ova za site: ajde stom tolku znaete site: MOZE DA MI ODGOVORI NEKOJ NA PRASANJETO ....koj e terorist vo Irak, Avganistan , koj bese vo vietnam ( e tamu izlea muslimanite bea ),koj bese vo zalivskata vojna..... neli gledame globalno koj se teroristi vo cel svet. |
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од ACELERA - 30.Ноември.2009 во 12:51 |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чудно мајката, а јас пак све мислев дека Албанската мафија е онаа која е меѓу водечките... аии грешка сум излеа а?? Без карање нормално, помислив дека ти го повиши твојот тон, па затоа и ми дојде како карање |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izvinete ama za se shto se deshava vo mk i droga i drugo nie narodot Hristianski sne vo krivo oti go otfrlivne Hristos od nas i sega nash*te deca si patat .shto ako ima muslimani i shiptari i drugi vo drzavata ami ako becne so i po Hristos ne ke dozvoleshe Toj ovie gjavolski neshta da dojdat vo mk.luge trba site da zastaneme na verta vo Hristos pa taka site nedobri raboti da se ochistat.drug primer ko vo mk se prifateni i drugi bogovi kako buda i slonoj da se prodavaat po prodavnici izvinete ama dojde i zacvrste koren gjavolot,i ke se praat ushte mnogu drugi loshi raboti ne samo droga ami prostitucija i drug red raboti.site sne dobri samo za da zborvame i inaetime ama opulete se mk beshe na Bog Hristos ama sega i pagani vlegoja istum nie dobro volno gi primnivne.
|
||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |