|
КОЈ САКА ДА БИДЕ МУСЛИМАН? |
Внеси реплика | страница <1 23456 31> |
Автор | |||
Studentski Klub
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 272 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Незнаењето е најголемиот непријател на луѓето!
|
|||
Iblis s.a.v.s
Група Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto ste pisuvale sesto!!!
kako nie ne drzime higiena? pa toa e zapoved od Allah, kolku sme nie cisti pred sekoja molitva se mieme i pred sekoe citane ne svetiot quran se mieme a za zenite nasi da ne pocnam da vi kazuvam od mazna koza do parfemi i ubavi kosi, ama taa ubavina ja cuvaat samo za mazot svoj! |
|||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Држите хигиена... ама како
А тоа со парфемите, џабе ви е, Изменето од ACELERA - 01.Јуни.2007 во 10:48 |
|||
Iblis s.a.v.s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislis deka denes vo 21 vek ne znam jas sto e Dolce Gabana . Versace, Dior, Armani, mislite nie sme od planina nemame pari da se doterame kako sto e trend, pa jas toa sto go imam doma nekoj ne moze da go sonuva
|
|||
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aljaudin mozi imash se i seshto nikoj ne veli oti nemash no shto ima toa vrska so muslimanstvoto?ima i mnogu Hristiani bogati.no bogatstvoto ne dokazuva kakov vernik si ili dali si chedo na Bog.ama najgolemoto prashanje je shto pravish so toa bogatstvo.za sebe go drzish ili shto?
|
|||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|||
Iblis s.a.v.s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema vrska toa kolku imam jas bogatstvo so verata moja
ama nekam da me pravat ne samo mene tuku i nas da ne pravate deka ne sme bile higienicari, kako taka? daj jas da pocnam da navreduvam? mislam od kaj da znaete moze jas sum 100 pati pocist od vas? ako nekoja od vas imala ljubovnik albanec ili musliman znae za sto zboram prvo imame sunet za da bideme cisti dolu, posle, se banjame posle sekoj intimen odnos, a da ne zboram deka imame pai da se obleceme po najnova moda i i da dademe poklon na devojkata Изменето од Аљаудин - 31.Мај.2007 во 12:19 |
|||
Iblis s.a.v.s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne, tuku imam 2 moi zlatari, i restoran, a bogami i gazda sum na dukan za materijali, svila i drugo, jas sum posten covek od postena familija Изменето од ACELERA - 01.Јуни.2007 во 10:49 |
|||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а не rome, муслиманите се обврзани (нека ме поправат ако не е така), да се молат 5 пати на ден, да даваат пари во џамија и барем еднаш во животот да ја посетат Мека.
Даваат многу пари во џамија, а за што се наменети тоа е друго прашање... |
|||
Iblis s.a.v.s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako za sto? pa da se davat na siromasni, i da se finansira gradenje na novi xhamii, a ne kako kaj vas, da se vozat vo skapi koli i da kupuvat hoteli vladikite
|
|||
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok za toa ama sunetot ne beshe poradi chistota koga Bog mu reche na abraham za sunet .no za higienata sekoj si misli je chist za sebe i ako drugi ne mislat taka.a za podaroci na devojka ne je bash odgovorot shto se nadevav oti ke go kazesh.
|
|||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од MisIcA, - 31.Мај.2007 во 12:23 |
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
Iblis s.a.v.s
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ooooooo, da znaes kakvi ne ima, ke uzivas so nas kaj nas zenata e mnogu ceneta i so sekakvi zadovolsta uziva |
|||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... замалку ќе ти поверував |
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |