|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика | страница <1 166167168169170 300> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decko, mnogu cuden tip si ti, da ne si so brkovi ? inace mene mi se plete |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja si igram dzepen bilijard
|
||
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми се пие кафе,таман сега ќе се видам со другарките и ќе си пијам кафе,супер
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mene kafe dobro bi mi doslo . . . Sega ke bide . . .
|
||
STRUGA
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми се пие кафе... Ама во кафич со некоја ДРУГАРКА
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi se apsi psihopati, maloumni, k*rvi i politicari
|
||
snegulka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ми се иде негде,на пр на некоја журка и да се расположам,зошто полудев веќе,досадно ми ееееееее
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cudni ste vie be luge . . . Navistina ne mi e jasno od koj ocekuvate da naprajt zurka za vas . . . pr. jas ''zurka'' si pravam sekoj den . . . Ke ti pisam dobar sovet na LP
|
||
STRUGA
|
||
snegulka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оки чекам за советот,но не секогаш се зависи од самиот себе,има и други фактори т.е личности,па така да не успееш да си го исполниш тоа што го сакаш,под влијание на тие фактори |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега ми се јаде чоколаден сладолед, и ми се гледа филм на двд, и да си бидам под кебенце......е тоа ми се прави, ама НЕМА
|
||
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
momentalno mi se ide vo brazil da lezam na lezalka da pijam nekoj koktel a od strana da me ladat dve mulatkinji so golemi listovi kako nekad so me ladele
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze li da ti pravam drustvo-ako mi najdes"mulati" ?? Za ladenje-se razbira!! Изменето од mamma - 27.Мај.2007 во 00:05 |
||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам пак да излезам со бившата . . . Не знам зошто ама тоа сега ми се прави . . .
|
||
STRUGA
|
||
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAKO NEMOZE CIM NAPRAAM PARI TE ZIAM I ODIME\
|
||
Внеси реплика | страница <1 166167168169170 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |