|
МАКЕДОНИЈА - СТРАНСТВО (ЖИВОТ) |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |||
misa
Нов член Регистриран: 01.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ee gospodine ovoj forum prvo ne e samo za nas dvajcata a prvo da ti kazam jas ne sum od tie ti sto me mislis jas rabotam vo bolnica za ispituvanje na krv i ti mozes da kazuvas sto sakas i sto ti tekne toa ispaga deka vistinata te vrega stom si tolku lut nesto te pogoduva sigurno
uste ednas da ne zaboravime ovoj forum e za site makedonci koi sto go posetuvaat i dosta so tvojata lutina mnogu luto se odnesuvas znam jas za makedoncite niz svetot ne ima sekade i koj kojku mozel i kolku mu e srekata ili da kazam kolku gospod ni napisal stigame do nekoja tocka vo zivotot i ne znam zosto tolku si lut ednostavno treba da razbereme deka sme luge koi poteknuvame od ista zemja a i za pasosite ne se odnesuva samo za tebe tuku za site makedonci imam licen primer od prijateli koi imaat kanadski pasos i sakale da otidat na odmor za grcija i imale problem zatoa sto bile i makedonski drzqvjani iako bile so kanadski pasos toa sakav da go kazam nisto drugo
a koj kako se snasol i kade i sto stanal sekoj si ja nosi srekata so sebe i ne samo jas i ti ili bilo koj ovde ili kaj nas si go zivee zivotot kako sto mu odgovara i jas ne mozam da kazam ti da zivees na drug nacin nitu pak ti na mene i nikoj na nikoj se razbravme mislam
i za kraj od sega pa natamu da pisuvame na forumot nesto sto e za site od korist ili da se nasmevneme a ne da se karame najmalku sum so taa namera
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a,be mi se smachi veke,........shto e sushtinava na temava!?,..........zivotot na ovie od tuka,...kade i da se na planetava,...ili pak zivotot na domicilnoto naselenie?,....dosta veke so toa deka najdobro bi vi bilo vo makedonija,pa i posle dvaesetina godini pominati "nadvor",...toa samo znachi deka za tie godini ne ste se ni potrudile da se prilagodite na zivotot vo zemjata vo koja ste ,tuku celo vreme ste bile so pametot tuka,....Jas gledam samo kako zivee narodot vo sopstvenite zemji,...a,ne kako makedoncite ziveat,kade i da se.....sekoj shto misli deka so samoto odenje,nekade,kade i da e,ke mu bide podobro od tuka,mnogu se laze,...kaj i da si treba da se potrudish za da ti bide ubav zivotot!,....osven tuka!,....kolku i da se trudish,...gjabe ti e,ama samo za tebe,...nekoj mnogu "masno"zivee od tvojot trud.........
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
hristina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto ne go sikteratae ovoj Nee amAnderaskar neka se trgne veke od forumot
nemoze sekumoda go nametnuva ngovoto mislenej
on treba da rzabere kaj ida zivi na ovos svet na ovaa zemja e Makedoneca a koga ke izleze od Makedonija sekogas na celo mu pisuva bukvata I zto znaci imigrant .
golema podraska do mila i nezinite odgovri i do beee med
i kaj da ide toj i sokoj pasos da ima ke bide imigrant
|
|||
alooooo
|
|||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe sekoj neka si zivee kaj so saka i kaj so mu e ubavo nekoj u kanada nekoj u makedonija mu e ubavo nekoj vo afrika nekoj vo asija nekoj nigde ne mu se sviga pa kaj ida si ima nesto so e dobro no sepak ima nesto i sto ne cini znaete nisto nee sovrseno,so eden zbor zivej si go zivotot kaj sto ti e ubavo i ne se zamaraj mnogu okolu toa kako sto fledam ovde na forumov...
|
|||
speed
|
|||
Vlad
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
BRAVO, samo taka. Koj ne e so nas, toj mora da e protiv nas, a kako takov, sto ke ni e, pa klocite vo gz, i sikter, neka krsi glava. Sto si misli on, deka forumot e mesto kade sto sekoj moze javno da kaze sto misli. Ili ke se soglasi so tebe, ili sikter. Uste ednas, BRAVO , alal vera. Nemozam da mu se iznacudam na tvojot progresivan nacin na razmusluvanje. Ti si unikat. Ne veruvam deka ke se rodi nesto slicno vo slednite 100 god. Изменето од Vlad - 10.Март.2007 во 19:44 |
|||
DEO-OPTIMO-MAXIMO-MACEDONIAN
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе не гласај, туку ајде врати се ако толку ти е помила од Канада... Али не а? Имаш таму паричка, култура на ниво, нема ебавање со тебе у секој аспект нели?? Шо мразам вакви македонци коа се праат. Кој апсурд, таму е и пишал гласам за Македонија дека ја сакам повеќе, а знае и самиот дека никој не му брани уште утре да дојде назад... |
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма пријател тука не си ич во право бе, имам братучеди и братучетки у Лондон, Минхен, Берлин, и Париз, и неден од нив не живее со нивните родители... А годините им се вака: братучетките у Лондон имаат едната 23 другата 25, у Минхен 17, 21, 23, Париз 27, е само у Берлин не живеат сами пошто се уште малечки, уште се 4-то одделенчиња таму.... Видиш пријателе, не мора да сме у странство за да знаеме како е таму |
|||
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хехехе, не може само затоа штои има различен став од твојот или мојт, да му удриме клоците и да го суспендираме... Ако не ти се допаѓаат неговите одговори, и сметаш дека не ево право, тогаш пиши ти, искажи ги своите ставови, така ќе биде многу подобро, затоа што можеби ти ќе ни ја кажеш прават вистина за животот таму (се разбира доколку сметаш дека тој не е во право)... Лесно е да се суспендира, тешко е да се побијат неговите ставови нели?? |
|||
|
|||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да бе, чудна работа... Стално кога идам во МК ми кажуваат како се живее во Германијава, не ме прашуваат, сите знаат подобро од мене... Дури ми пресметуваат и колку пари би требало да имам заштедено... |
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
видиш, можеби поише се разбираме у математика а? |
|||
|
|||
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele vlechka da taka je samo za zal i tie se nadevaat da izlezat ama ne razbiraat kolku je teshko da si imigrant .
|
|||
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ептен, ептееенн тешко е знам
|
|||
|
|||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tи што мислиш кај учев математика? Па дури и виша математика? |
|||
ultra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се слагам. Како ќе си средиш животот, таков и ќе ти биде. |
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |