|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | ||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
неколку литри алкохол, било каков, уз песни жалопојки и еден жилет при рака.... и така неколку дена по ред
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Patot kon zaboravot e kratok, zatoa cekori pobavno za da ostanam podolgo vo tvoite sekavanja
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Hacker
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 11.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba da se ostane prijatel so sakanata licnost ama sepak ako nemozes da go zaboravis treba da znaes deka toj ili taa e tvojata sudbina. Nema pricina lubovta da prestane ako se sakate i dvajcata osven ako nema domasni problemi no se se preminuva duri i najgolemite prepreki vo zivotot da znaes...
|
||
Proctaj...
|
||
Hacker
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 11.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lubovta e hrana koja nas ni e potrebna, zivotot e subjektot za koi bez lubov ne mozeme. Veruvajte vo sakanata licnost i prostuvajtesi zatoa sto site nie gresime, lubovta e kako ptica koja sekade leta i vo nasite srca uteha bara....Baraj te pomos od neboto, i ne ja terajte dusata da place zs potoa ce nema kade i so kogo da zaminete..
Buki
|
||
Proctaj...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako sme se sakale znaci seute bi bile zaedno, a toa sto samo ja sum ja sakal znaci samo deka sum zemal merka od oko vo maglovito vreme
|
||
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa majstore
|
||
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и зошто да мора да ја заборавиме,ако ни било убаво со таа личност и ако ни била сакана,нека остане еден спомен,спомен од едно време кога сме биле заедно
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dzabe mi e spomen, sto ne mozam da go e*am
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убаво кажано, ама не би одела толку радикално, би рекла само, џабе ти е спомен, и онака времето бршие се таа сакана личност за некое време ке биде само бледо секавање, а за некој да ми дадат милиоче не можам ни на суратот да му се сетам |
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj ni da se trudis da se setis sekoj ne e vreden za takvo nesto...zatoa sto za se sto vredi se trudime da go zadrzime kraj sebe a ne da go barame nekade a najmalku vo spomnite...a kolku posakuva toj taa da se seti ili bide kraj tebe non sens |
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за мене е без врска сега да седам и да плачам за нешто што нема да се врати
тој некаде ужива се весели, а јас ке стварам подочњаци ‘птичје гнездо‘- најнов модел ЈОК ако некој те сакал ке те задржел! |
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da taka e za nesto sto nema rezo nevredi ni da se trosi vreme,zatoa uzivaj,mnogu poveke od denes a uste povekje od vcera... |
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
интересно е што кога ке изгубиме некој сакан, веднаш си мислиме, леле, смак света, Титаник тоне, апокалипса
на почеток се ни изгледа трагично ама Љубовта демне на секој агол само треба да излеземе и ОП... |
||
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne treba da se bide premnogu emotiven oti ke nae*es.
Изменето од gunslinger - 03.Јуни.2007 во 09:45 |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |