|
АТЕИЗАМ |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhahahhaha
ne deka bile potencijalni tie se bogovi pravat so sakat Planeta e nivna eden den i kosmosot ako do togas ne resat da ja prekinat vrstata a adzo da prodolzi zivot???? hahahah naivcino eden den mozebi kje mu se molis na vistinskiot gospod da ti go prodlolzi zivotoT NA MANTILOT KJE MU PISUVA DR PRIMARIUS |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOJ DEN KJE SVATIS KOJ E POGOLEM GOSPOD
TOJ STO STOI PRED TEBE ILI TOJ STO TI E VO GLAVATA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
OVA E MOJA TEMA JA SAKAM MNOGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU |
|
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еееех уште си млад и незрел... да дадеш ваков коментар... човекот не прави што сака... бидејќи не може... сака да има храна, во африка, ама нема, затоа што се кркља еден со друг... сака да живее вечно, ама не може сака да биде млад вечно, ама не може сака да биде среќен, ама некако не му оди... само отвори весници, ќе видиш дека светот е солза до солза... надевај си се ти на тој Др. Примариус... еден ден,кога ќе ти соопшти дека ти одапнале најмилите... тогаш сети се што си кажал, и кажи ми дали е тој „бог“? |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
истото можеме да го кажеме и за тебе кога ке се сретнеш со Него на Судниот Ден, ке си речеш, ееееех како не ги слушав аџија и аселера , убаво си збореа
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo si zborite
da no da mi kazuvas tiiiiiiiiiiiiiiiiii deka si 1000000000 pocovek od mene a adzo delka sum urivac i bolno manijakalen samo zatoa sto si veruvam vo ovoj zivot SEKOJA CEST NA VASITE UBAVI ZBOROVIIIIIIIIIIIIIIIIIIII veronaukata ima prekrasni glasnici i propovedaci sekoja cest Изменето од anakin - 19.Мај.2007 во 12:32 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alelujaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не извртувај сега...ти праша дали верник е подобар од неверник, јас ти реков да 1000000000 пати. никој не покажа на тебе со прст, но ако ти се најде во тоа тогаш тоа се твои зборови не мои, јас убаво си стои мојот пост може да се види , реков Верник е подобар од Неверник, никако аселера е подобра од анакин
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so znaes za mene????? povekje ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ ti si lud stom mozes da tvrdis takvi raboti zapravo ne si... ti si onoj jas jas jas povekje podobar pojak pomameten |
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
др. примариус
погледнете што направил минатата недела: http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=5B6F544600719C4F8591F31E8CEB10DE читајте, многу е поучно... |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па да се биде атеист, значи да се верува дека смртта е вечниот победник
да се биде ВЕРНИК, значи дека ЖИВОТОТ е вечниот победник... и сега ти кажи ми кој овде е „луд“? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusaj sega ne mi kazuvaj za logikata ti napisa vernik e 1000000 podobar od nevernik --- toa e tvrdenje tvoe anakin e nevernik acelera e vernik toa znaci deka acelera e milion pati podobar od anakin so matematicki tvrdenja acelero nema igranje |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si si navistina mnogu mnogu nepijatna licnost so ne prikazes milioni nasmevki na lugjeto so prezivale cao nema muabet nema lezet macno mi e |
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
насмевките, кратко трајат на крајот солзи за сите... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |