|
Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001 |
Внеси реплика | страница 123 51> |
Автор | ||
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Мај.2007 во 09:01 |
|
-Baram odgovor od Crvenkovski, Buchkovski ,Tito Petkovski i Lazar Elenovski.
-Gospoda, zoshto se sramite od svoite BORCI koi zastanaa vo 2001 da ja branat Makedonija od nadvoreshniot i vnatreshniot neprijatel. Gospoda, tie vi donesoa golemo bogastvo. A vie so niv spored NATO sistemot, iscedigo limunot , ispij go sokot a korubata frleteja vo korpa za smet. -Kade vi e mashkosta? Изменето од tenija - 15.Декември.2008 во 19:28 |
||
what's up doc?
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па очигледно никаков, оти не успеаја да не одбранат од нив
|
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa zatoa e glupo i naivno vo ovaa zemja da se vospituvaat decata na patriotizamlichno spored mene i Hitler da voskresne nikogash nema da zastanam i da pushtam dete da se bori za Makedonija...poglednete gi samo majkite shto ostanaa bez sinovi i decata bez tatkovci....teshko si na niv....samo tie si znaat kako se chuvstvuvaatizmameni i izigrani od site,a sega ushte i obvineti za se i seshto
|
||
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
они ти се под никовите LouWeed, zbunet, black-eyes, и PITU GULI ваљда ќе одговорат... |
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас колку што знам спомнативе ама баш и немаат некоја врска со политика, а за тоа дали ќе се браниме од Хитлер, ќе мораме или ќе работиме под јасно познати услови во логори додека не завршиме во димот на некоја печка!
мораме да се браниме, но секако и треба да работиме на превентивата! а отпосле и на лечењето на сите рани кои такви конфликти ги оставаат! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
здраво...
ТЕНИЈА ЈАС БИ МОЖЕЛ ДА КАЖАМ НЕШТО АМА ВО ИМЕ МОЕ...
КО Е НЕ Е НИТУ ЕДНО ОД БАРАНИТЕ ОД ТВОЈА СТРАНА....
ВЕРОЈАТНО БРАТ СЕ ОГРАДУВААТ ОД БРАНИТЕЛИТЕ ОТИ НЕ ПОЧУВСТВУВАЛЕ НИКОГАШ ЉУБОВ КОН НЕШТО СВЕТО...
ТИЕ СЕ ВЉУБЕНИ ВО САМИТЕ СЕБЕ....
ЗА НИВ СВЕТОТ ЗАВРШУВА ВО НИВНИОТ ДВОР....
И КАКО МОЖЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ДА СЕ ЗАГРИЖАТ ЗА НЕКОЈ ДРУГ....
БИДЕЈКИ БЕВ ПРОЗВАН И СПОРЕДЕН ОДНОСНО ИДЕНТИФИКУВАН СО НЕКОИ КОИ ЈАС НЕ ГИ СМЕТАМ ЗА ЛИЧНОСТИ ДОСТОЈНИ ЗА ДИСКУСИЈА И АНАЛИЗА,САКАМ ДА СЕ ОБРАТАМ ДО АЏИЈАТА ....
АКО СИ МОДЕРАТОР НЕ СИ МЕ ФАТИЛ ЗА К**.
НЕМАШ ПРАВО ДА ДАВАШ КВАЛИФИКАЦИИ..
НО ТИ ВЕРОЈАТНО СПАЃАШ ВО КАТЕГОРИЈАТА НА СПОМНАТИТЕ ИЛИ СИ ПАК ДИРЕКТНО НИВЕН ПРОИЗВОД,ПА НЕМА ШАНСИ НЕКОГАШ ДА НАУЧИШ КАКО ТРЕБА ДА СЕ ОДНЕСУВАШ....
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за кого ке дадеш детето да се бори?
За арнаутлакот, пардон, Шќипитаријата?
Некои изјави овде ме потресуваат длабоко во душата.
Што остана од патриотскиот македонски народ?
А ти, белег,запамти дека гореспоменатите господа не се и никогаш не биле македонци..
Има меѓу нив и југословени и срби и грко-цинцари,ама, нема македонци.
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
hardcore
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto be vakvi temi.....Ne pocnuvajte nesto sto zavrsilo...
Ako pocne pak-ke odime pak!!!!!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj, dodeka ne znaes kolkav mi e qurot ostaj go neka spie........... |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=hardcore]Zosto be vakvi temi.....Ne pocnuvajte nesto sto zavrsilo...
/QUOTE]
tochno... |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj pa mene mi padna Buckovski
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze imash takvi ushi
|
||
|
||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go smachkaa i go ponizija gorespomenatitego nateraa na pitachki stap i dostoinstvoto mu go zakopaa |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemam be nikakva slicnost so buckovski, edino sto e zbunet duri i poise od mene
|
||
Внеси реплика | страница 123 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |