|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Автор | |
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste poarno ako e zenet
|
|
Make love and respect your profession
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne kakvi kolumni na ovaa tema ne pisuvam jas za nikakvi kolumni
procitakte gi prethodnite postovi |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако го натерале од дома да се ожени, тогаш тој е некоја мамина маза... Запознај ги родителите на човекот па потоа кажувај го сакам или не... Зашто можеби не ке можеш некои работи во иднина да ги проголташ А ако тој во брак влегол без љубов, тогаш бракот му е осуден на пропаст sooner or later... Зависи само колку е јака жена му и дали ќе се бори за да си го зачува бракот... Изменето од Julija - 14.Мај.2007 во 17:28 |
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
julija pa ja ne se omaziv za negovata mama i tato, sto imam ja so niv , eve primer jas , gi vidov samo dva pati i tolku bese.a sega kao sto velat lani ednas godinava poretko zena mu nema sto da se bori ako nema ljubov, umrea borcite u prvi voeni redovi, ako nema ljubov toj brak ne vetuva idnina, ako ne e sega taa devojaka ke bide druga, treta, toj uvek ke bara nesto van brakot, a zena mu dal vredi uvek da sedi so flaster na usta.ne vredi za budala zrtva! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zena mu , ja znaeme li ?
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoja si XXXXX mitra od GORNO MAALO
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма нема везе сега тоа битна е спојката
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќата во бракот зависи право пропорционално од растојанието до домот на родителите на секој од партнерите Тој некој си, можеби не знае, ама може жена му многу го сака, ако тој неа не, па така таа може да се бори да си го одржи бракот по секоја цена... Љубота е чудна работа и не оди секогаш двосмерно... А девојкава ако се впушти да растура брак, тој надимак секогаш ќе си го носи... |
|
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako i da e nekoj na kraj ke e
|
|
wilson
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сопругот на моја пријателка веќе 15 год.има швалерки и со сите се случува истото...Како демек он во сите е смртно заљубен,сите ги зима за жени,ја остава за секоја нова СУКЊА жена му...арно ама тој сеуште е во брак,а девојченца прелагани еден куп со надеж дека он ќе ја остави жена му...Долга и широка е приказнава...
Затоа не верувајте на секој што ке ви рече ве сакам, особено ако е тој женет!Најчесто тука се работи за секс и страст,многу ретко за љубов! |
|
Good Luck
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a taa znae..mislam zenamu i trpi i molchi
|
|
|
|
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site se takvi kao so flaster vo toa ustite
abe vaka se zezame ama ne e taka lesno.no so sila ljubov ne biva.koga veke nema ljubov ne gledam idnina veke so toj maz.deca kako deca ke si go pronajdat svojot pat.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |