|
Пиете многу вода? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Автор | |
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosteno da ti e, ne sekoj ima pishuvana disertacia za WODATA
shto sa 14 stani???? - nishto - kapka vo Ohridskoto ezero gledaj - lugeto na Mars barat woda a kojto bara - namira |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega se setiv
vo filmot maz koj padna na zemja ima scena koga david bowie pije voda od casa navistina nitu so 1000 strani ne pa so 14 kje go dolovite toa sto bese na 10 sekundi Изменето од anakin - 05.Април.2007 во 16:54 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se kezis ohridski
znam deka pivceto e podobro no trebit i za voda da pisuvat oti trebit da se mijat da neusmrdime ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pijam zdravo e
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://health.yahoo.com/experts/healthnews/4505/water-facts-bottled-or-tap Кој знае англиски повелете, кој не знае, накратко, не треба да се мери само водата што се пие, директно како вода, туку и како сокови, чаеви, кафиња, сето тоа има огромни количини вода во себе, па и овошјето и супите. Еве уште еден интересен линк: http://health.yahoo.com/topic/nutrition/other/article/mayoclinic/1488D60D-E694-4EE6-A0DFA79E4CEF5FD3 |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo posledno vreme ne mozam bez 3 litri voda dnevno....ne znam sto mi e, kolku i da pijam ne mi e dovolno...
|
|
kuliraj
|
|
angied
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od mineralnite vodi PELISTERKA mi e najubava...
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temava koga ja vidov mi tekna da odam i voda da pijam posto cel den nemam pieno.Ne osekam nekoja potreba za voda...ne znam zoto taka...ednostavno ne mozam voda da pijam,no moram barem 1 litar dnevno...
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ни јас не пијам многу вода, освен ако пред тоа мајка ми не се заборавила со ставање сол во јадењето
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u posledno vreme se poretko pijam voda, ama zatoa pak jadam po 4 kila portokali dnevno
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас се почест пијам вода... нон-стоп сум жедна
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,...kolku piva da ispijam ,za,.....2 litri voda?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па да мислам дека пијам доволно вода
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |