|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ja slusnav pesnata prv pat, i ne mozam da ne primetam, tolku mnogu potseka na nasata : More sokol pie voda na Vardarot" |
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешиш butel.
http://www.kroraina.com/bugarash/12-Mitra%20pere%20na%20rekata.mp3 НЯМА БИРА - Васко Кръпката Цяла сутрин Сервитьора Една мадама неа бира. Веднъж в живота
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Много яко
клипчето в YouTube на нашата песничка е направа спамирано от коментари 1700 гледано е 240 000 пъти в момента има по 2-3 коментара в минута много яко некви са се отплеснали с коментари че Бербатов е цитирам: " he is the best striker in the world ... skill, class, balance (an imreoir is fearr)" ама простено да им е http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A дара ду дай дара ду да айде пак - волумето на мах |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=морски]
<!-- Start Member Post --> Грешиш butel a be ne gresam, muzikata e taa, normalno prerabotena. isto kako na Paparizu pesnata , prekrasna prerabotka na edna stara kumanovska pesna... ostaj go tekstot na strana, slusaj ja muzikata |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нека всеки да си слуша каквото си иска
който иска - Море сокол пие който иска - Вода http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A мене ми е малце трудно все пак да чуя общото освен "Море" и "Вода" все пак нотите са само 8 Изменето од m__g__ - 12.Мај.2007 во 15:45 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без думи
Hеavy Metal сюжет, 1.коплет: Нощ.Гроб.Кръст.Смъъърт.Дяволът се чеше по рогата.Пълнолуние от което капе кръв.Силуети на призраци облечени в черно. 2.коплет: Дрънчене на вериги.Глас задгробен нежно шепне : О, Сатана ти си нашият водач! Голото поле потопено цялото в кръв навяваше ужассссс. Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то умря...хахаха... |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамка му'й прасе - 5то място
притеснително добре че не сме на 1во място в тази визия немаме място в тази компания дали нема начин да ни дисквалифицират вече съм сигурен че "Вода" е плагият трябва да ни дисквалифицират и да си останем извън лайнацията на лайновижън Изменето од m__g__ - 13.Мај.2007 во 01:27 |
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те за друго можеха да ни декласират, ама проявиха разбиране.
обаче пуснаха дим над водата. но нищо де на сърбите таман сега им требва молитва. Молитва за дъжд (за вода де) - Диана експрес И колкото да гледам и да се взирам пустинното небе тежи над мен, като безплодна лира. Не че небето в мен е празно, не че реките в мен са мъртви, не че градовете в мен са неотзивчиви и като пустинни вихри улиците ме въртят из тях. А защото не предвидих Сушата... А защото хвърлях камъни по всички изворни места... И на вред се разпилявах И на дребно се раздавах без да се пестя... Дъжд! Дъжд няма да вали. Не ти се вярва? Не ти се вярва? За капчица сърцето те боли. Но дъждът го нама, няма го цветът на Любовта. Но вече е време, вече е крайно време да завали. Само някакъв си час, някаква си минута само от Големия Дъжд ме дели. Затова е този вик към облаците, и това проклятие, и този страх. Облаци, мечти от дъжд или от прах, проклинам ви и ви обичам като първи грях. Дъжд! |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бе в тоя дим да не се окаже че дъжда е от сълзи
ама нема страшно налегне ли тъга, жаден ли си за вода ами има чешми Драгиева чешма Налегне ли тъгa на морна ми душа, балкана зашумя, славей сладичко запя. Драгиева чешма - спомени ми тя навя. Ела да видиш ти тоз прекрасен край, тревата как расте, руйно вино как се лей, кебап се как пече, пъстърва как кълве. От високите скали ти простора погледни, чашите си напълни, либето си прегърни. Либето си прегърни и в уста си го целуни. Изменето од m__g__ - 14.Мај.2007 во 10:11 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ай да видим сега
кой кум, кой сват, кой на булката брат и коя е булката???? http://esctoday.com/multimedia/showVid.php?id=mn0WAvFh9GQ Измама и Лъжа Измама и лъжа крие всяка дума в любовта, не вярвай на жена, щом ти каже, че те люби безкрай - лъжа е, знай. Във женските сърца много лесно се събужда любовта, но истинска любов сал една жена познава. Жените често ни обещават любов безкрайна, лъжа е, знай, уви! Сал майчино сърце знае нежно да обича на света, сал майчино сърце. |
|
морски
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уиски с фъстъци - Уикеда
Не съм аз нещо особено не съм даже красив, не умея да говоря хубаво, такъв съм си мега свенлив. Видях я там самотна на бара - въртеше унесено кутия вносни цигари. Видях също, че гледат я всички аз пък се опитах да я почерпя фъстъчки, върти се не спира кутията вносни цигари, а на мен под лъжичката взе да ми пари. Бонд, Джеймз Бонд, чух се да казвам, отговора и знаете всички, въздъхнах отчаяно и се обърнах към моето уиски и мойте фъстъци. Уиски с фъстъци и от време на време бадеми. Естествено е всичките сутрини да ме боли глава. Това се случва на хиляди българи, европа не я трогва това, че пия сам - ето какво ме тревожи, самотата е тъжна, скучна, досадна. Имам случайно някаква работа, нищо че не съм упорит, работлив, закъснявам разбира се не влагам старание, шефа ме заплашва всеки ден с уволнение. Вън, вън, чух го да кряска, как отговорих аз знаете всички, въздъхнах отчаяно и се запътих към моето уиски и мойте фъстъци. Уиски с фъстъци и от време на време бадеми. Знам, че адски е глупаво и банално дори, исках да кажа нещо хубаво, интелигентно нещо нали, а то пък виж какво се получи, младите от това какво ще научат. Не нямам, нямам какво да ви дам, нищо не мога и нищо не знам. Ключа съм забравил и не е това мойта барака, не ми харесва тук, но какво ли има оттатък. Цигарите са вредни ужасно за здравето, защо не ги оставих още на времето, нищо не мога и не знам не, не, не нямам, нямам какво да ви дам освен - Уиски с фъстъци и от време на време бадеми. Изменето од морски - 15.Мај.2007 во 22:37 |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еми, што да се каже за блгарската музика..... во недостиг на креативност, идеи и оригиналност, решение е плагијат................ама запамтете БЛГАРЧЕТА: СЕКОЈА КОПИЈА Е БЛЕДА КОПИЈА НА ОРИГИНАЛОТ!!!!!!!!!!
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Biotix
Нов член Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa normalno deka nema da ti se svigja... Bugarska Muzika ???? Tie kutrite si nemaat ni cista izvorno narodna muzika, a kamo li nesto moderno ovo ono.... Posledno nesto sto slusav bese bugarskata eurosong pesnica....... Plagijatori zivi,,,,, Sramota |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хичдане типука - Замунда Банана Бенд Лесно е на таз земя нещо тебе да ядоса, гледа твоето глава, ако може цапардоса, виснали проблемите са право от дървото, капят върху теб сега, мъчат влязат ти дълбоко, но недей да ревеш, ами реши въпроса, отвори си очите за рецепта проста, йо-оо. Припев (х2): Брой до три, глътни малко въздух и усмихни, махни с ръка в страни, ай-ай-ай-ай-ай и хичдане типука! Хичдане типука (4). Гледай на живота само от високо, даже синьото море до колене е дълбоко, о-о. Пътя е с бодли, ти обаче ходи босо, нищо в тоя свят няма тебе да ядоса, йо-о. Си спокоен като стадо спящи крокодили, ъ-ъ нервите ти издържливи са като камили, йооо! Припев (х8): брой си ги до осем |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |