|
Го сакаш, ама тој е оженет......... |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne go sakam ozenet...no chance...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо биди му швалерка ако више не е можно да се разведе и тооолку си забегала од занос( свиѓање ) да си поминала во сакање |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe DOSTA snimate spanski serii
Aj izdrobete i po nekoja glavica kromid pa da vi bide pointeresno |
||
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo zivotot nema pravila...i vo ljubovta...se moze da se sluci...i ljubov so zenet covek...koja sekako povreduva poveke lica...i obratno....
dobro e da ne se sluci...ama toa nikoj ne moze da go znae odnapred...sto znam sto moze da mi se sluci utre... eve i jas sakam ozenet maz....fala bogu so ozenet so mene |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како ќе се скроти таа љубов а???
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kutrite zeneti,....nikoj ne gi saka!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kutrite zeneti, da ne gi tera nekoj so sila da se zenat...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цецка, ова ти беше добро Никој не ја прашал девојкава, да не е и со неа таков случај, па овде само џабе муабетиме... |
||
|
||
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala za sovetite sakavte daznaete dali sum i jas na takva situacija epa da a poveke ne zboram
|
||
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може и убави дешавки и со женет ....
а може и љубов... не забегавај со теоријата дека мора да се разведе ти најди си уште некој а со него гледај се повремено (колку од хедонизам) па така кога ке имаш и уште некои ке видиш можда дека и овој не ти е добар избор Изменето од SeXY - 09.Мај.2007 во 15:29 |
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не не не се работи тука за оправдување , туку за што во ситуацијата и тоа од оној со кој се изневерува (љубовницата еве така да кажам ) значи за неа се збори а не дали е ок или не на семејството ....
|
||
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo vakov slucaj se obvinuva devojkata koja ja zapocnala vrskata so zafateniot a ni malce ne e vinovna taa.za mene nema vinovnik.zapocnalo so seks kako avantura, zavrsuva so ljubov.zatoa predbracnoto ziveenje ke gi pokaze manite a i sposobnostite kolku sme spremni za brak so taa zena/maz.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |