|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 42> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kafena kratka kosa, i mnogu mi e problematicna oti na site strani mi
shtrce i mi se vitka, pa sega ako ja pustam leleeee nema da mozam da ja
priveram, ama ako se sisam pa ke treba 1 kilo gel da stavam
kako i da e, vo plan mi e da se farbam temno crvena.....usvari sakav pink, ama moive se mnogu konzervativni roditeli i ne saakat bas nekoi drasticni promeni kako sto jas sakam da eksperimentiram |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolga biserno plava, so toa sto za nekoj mesec ke ja potemna povrshinata i ke izvadam samo prameni no na pogolema povrsina od kosata za da dojde kako mojata prirodna boja
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Природната ми е темно кафеава ја фарбам црна, инаку ми е права и долга до половина ама во последно време повеќе ја кадрам одошто ја пеглам.
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cista, neguvana i leprsava.. Nekogas vo kadrici, nekoga ja peglam.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prirodnata boja na kosa mi e temno plava i Goran-Vog mesa nekolku boi pa obicno sum edna-dve nijansi posvetla od prirodnata.Tri pati godisno se satiram.
Frizurata mi e sekogas vo trend-grizata okolu toa mu ja prepustam na Goran Sto saka pravi a krajniot efekt e site velat:Super!! Vo sekoj slucaj prirodno!! |
|
K.Natasa
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Промената е добра и мислам не е на одмет да смениш...
Јас пред три дена вадев прамени пинк и темно кафени а фарбана сум бебешко плава и мене лично ми се свиѓаат прамените, инаку една комшика ми прокоментира дека требало да ставам и некој љиљаков (на шала рече или озбилно не знам) но јас ја имам и таа замисла ако не сега одма за во блиска иднина.. Инаку имам смеѓа коса. |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се мислам да се шишам некако необично Ама незнам дали ќе ми стои....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
angied
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.prirodnakozmetika.com/logonacolorcreams.html
eve sto najdov za osetliva kosa, ova e link na prirodni boi za farbanje |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za neobicni frizuri,malo-odi kaj Fote-stvarno e avangarda za takvi raboti I ke ti kaze dali ti stoi ili ne ona sto sakas,a ako neznaes sto sakas-ostavi go neka si raboti -nema promasaj |
|
nathalie
Нов член Регистриран: 04.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tenka retka i nedefinirana kosa... bez feniranje i peglanje na vrvovite ne proaga, ovaa tortura ja dozivuva mojata kosa sekoj 2 den... help!!!
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога бев усте средно уцилиште ја фарбав косата со валера за сјај оти сум смеѓа, носега најдов таква валера за 44 ден и многу ми е убава косата, ја растам
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povtorno mi e dolga i standardno crna |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata kosa e ziva metla. Se imam farbano vo site boi,no momentalno sum lila so crni i crveni prameni.
|
|
Just love
|
|
Izabella
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |