|
Обложувањето - порок или разонода? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
soldier
Група Регистриран: 09.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Април.2007 во 20:43 |
Dali se soglasuvate so mene deka,nad 60posto statisticki igraat redevno sportka prognoza,i mislam deka toj porok zema se pogolem zamav od zelbata za brzo zbogatuvanje
|
|
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас би рекол 90% од машките лупаат спортски, али ко комшијава мој нема рамен. Секоја недела фаќа минимум по 5 000 денари бе и ич око не му трепнува, зашо малце пари му се, научен е да фати по 20 000 до 45 000 денари А другарче мое во рок од три недели два пати фати 300 000 денари... И како да не играш спортска сеа ај кажи, многу подобри се шансите тука отколку на лото или на грепки
Изменето од Ghost - 18.Април.2007 во 13:30 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
master_P;slo
Група Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oblozuvanjeto ne e porok,tuku e strast.
iskreno ne se raboti kaj mene tolku za parite kolku sto uzivam vo toa,a koga sekoj klzdionicar ke oseti deka toa go pravi samo za pari podobro neka se otkaze vedas bidejki 99% zaglavuva |
|
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога веќе спомна, нити јас многу не се палам на добивката, иако нема да ми е лошо ако ја добијам, туку ако уплатам утакмици, ондак и мерак ми е да навивам и да се потам, да не ми е монотона утакмицата и да гледам само онака фудбал. Многу е подобро кога навиваш за некого како на пример кога игра Македонија сите Македонци навиваат со страст, епа ова со парите му доаѓа некако слично кај мене
|
|
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi za koj kako ? Za mene ne se kladam ...
|
|
STRUGA
|
|
soldier
Група Регистриран: 09.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
|
|
Milos007
Нов член Регистриран: 29.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa ti e teshka zarazna bolest,e sea zavisi koj kako kje go zafati,mene na primer prvpat koa se opkladiv go fativ liv4eto (okolu 1 500 den) i togash gadno se zaraziv.Prekinav do pred nekoe vreme da se kladam ,neznam koj gjavol me natera minatava nedela pak da probuem pak fativ i posle sledea teski zagubi ...ama mnogu utakmici bea mesteni toa 100 % (Bayern Munchen-Hamburger 1:2 - a na poluvreme bese 1:0,Udinese-Catania 0:1,Lask-Austria Wiena 0:2 i tako dalje...)
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
порок... не знам еден чоек што изградил куќа, или купил кола со обложување...
Да, имало шо ќариле, али брзо брзо им летнале парите назад... |
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne sum uplatil 4 meseca...a inace pred toa....vo nedela po 3 livcinja sigurno uplakjavne dobivav nekoj golemi pari ama...zabavno besei plus...dodeka se kladev povekje sledev sto se slucuva so utakmicite...a sea...mn pomalce...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога веќе го спомна ова, има еден дечко мислам дека има околу 28-29 години... Од спортската си купи Цитроен Ксара, и стан у Влае... Баш ми текнува на една случка, беше претходното светско првенство и играа Турција - Јужна Кореја у полуфинале или четврт финале... Овој доаѓа и става 3 000 евра дека натпреварот ќе заврши 3+... Газдава на кладилницава доаѓа и му вика: слушај, а да не уплаќаш утакмицава, јас ќе ти даам пола од максималната добивка (а добивката мислам дека беше 11 000 евра, не ми текнува точно), и дечково му вика, ај бе па и ти шо, ќе си пробам вака, интерено ми е... И утакмицата заврши 3:2 за Турција |
|
|
|
Stefi@91
Нов член Регистриран: 16.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porok ....za onie so slab karakter,sto sakaat nabrzina da stanat pobogati i koga zagubat,probuvajki da se vadat,tonat uste poveke... Razonoda za okolu 50% od igracite...uplakaat 50 denari i interesno e da se sedo pred txt i da se naviva.. Za onie sto se dosta podetalno navlezeni vo toa i mnogo dobro gi razbiraat tie raboti e dosta profitabilna i sigurna rabota...
Inaku kako najcesti dobotnici se gazdite na kladilnicite.
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum eden od tie 50% od igraciteuplakjav po 50 den...dobro...nekogas i po 100,200...ama ne povekje
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Русин
Нов член Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене обложувањето е разонода. Сега ако некој веќе стварно се нафати да се клади и почне да се расфрла со пари, веќе тогаш му станува порок!
|
|
http://asroma-addict.com/
|
|
nina```
Група Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОБЛОЖУВАЊЕТО Е ЖИВА ЗАРАЗА
|
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |