|
Верувате ли во задгробен живот? |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROME
I EDNO I DRUGO SE KNIGI IMAT KORICA I ISPISANI STRANI ZA MENE SE ISTI ZNAM DEKA NEMA DA SE SOGLASIS SO TOA NO TOA SE ZA MENE DVE KNIGI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро ко така ај читај ја Библијата ако не појке еден месец барем и почни од новиот завет па потоа иди кај стариот завет ама со консентрација и со отворено срце.ако нешто не ти звучи добро кажи и ке разговараме.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE REKOV DEKA NEZVUCI DOBRO
ROME MOZE DA ZVUCIIIIIIIIIIIII I NAJ NAJ NAJ NA SVETOT NO KAKO TOA ZVUCI NE E I PRICINA DEKA TOA E VISTINA ZA ZAL VISTINITE VO POVEKJETO SLUCAEVI NE ZVUCAT NAJ NAJ NAJ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами ко је така како можете да вервате во дарвин и други глупости а не во Библијата како одлучваш за ова је вистина а она неје нели бараш факт за се што читаш или си мислиш оџ је тоа је добро па ќе го прифатам или како објасни ми.
|
|
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....PA I DENES MAJMUNITE ZIVEAT KAKO VO VREMETO NA DARVIN AMA NEPOSTANUVAAT SEGA LUGE.....
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа је точно но ајде ти кажи како одлучваш кога читаш дали је тоа точно или не
|
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodeka nema naucno tocno dokazano se e vistina...
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што је вистина ?оти планетава и све во неа стана од ништо експлодира и така ние си све сне тука?најголема глупост.ајде недржи ништо во раката и нешто нека се напрај,не је тоа можно.
|
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa citas li se dodeka nema nisto konkretno,precizno,naucno dokazano sekoja teorija e delumno tocna i darvinovata i bibliskata,makar sto vtorava mi e pobliska sto nezanci deka ne ja podrzuvam delumno i tvojata.... |
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро но знеаш оти неможеш да седиш на два стола ама мора да одбериш една тоа не значи оти нема историа за планетава но стварта је оти све је од Госпо ко така дарвин је 100 по 100 лага.
|
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da znes kolku jas cvrsto sedam na samo eden stoll....bi sakala barem eden del od svetot da sedat cvrsto ko jas....pa da vidis kakov bi bil togas... |
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бравос и јас сум на еден стол и тоа је ви Исус Христос амен
|
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко така знаеш колкава је нашата работа за да ја раскажиме вистината.
|
|
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
видов и прочитај
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |