IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Верувате ли во задгробен живот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Верувате ли во задгробен живот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 02:37
ROME

I EDNO I DRUGO SE KNIGI
IMAT KORICA I ISPISANI STRANI
ZA MENE SE ISTI
ZNAM DEKA NEMA DA SE SOGLASIS SO TOA
NO
TOA SE ZA MENE
DVE KNIGI
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
rome Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2007
Поени: 492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 02:43
добро ко така ај читај ја Библијата ако не појке еден месец барем и почни од новиот завет па потоа иди кај стариот завет ама со консентрација и со отворено срце.ако нешто не ти звучи добро кажи и ке разговараме.
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 02:53
NE REKOV DEKA NEZVUCI DOBRO
ROME
MOZE DA ZVUCIIIIIIIIIIIII I NAJ NAJ NAJ NA SVETOT
NO
KAKO TOA ZVUCI NE E I PRICINA DEKA
TOA E VISTINA

ZA ZAL

VISTINITE VO POVEKJETO SLUCAEVI NE ZVUCAT NAJ NAJ NAJ
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:03
ами ко је така како можете да вервате во дарвин и други глупости а не во Библијата како одлучваш за ова је вистина а она неје нели бараш факт за се што читаш или си мислиш оџ је тоа је добро па ќе го прифатам или како објасни ми.
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:04
.....PA I DENES MAJMUNITE ZIVEAT KAKO VO VREMETO NA DARVIN AMA NEPOSTANUVAAT SEGA LUGE.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:07
тоа је точно но ајде ти кажи како одлучваш кога читаш дали је тоа точно или не
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:11
dodeka nema naucno tocno dokazano se e vistina...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:15
што је вистина ?оти планетава и све во неа стана од ништо експлодира и така ние си све сне тука?најголема глупост.ајде недржи ништо во раката и нешто нека се напрај,не је тоа можно.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:18
Originally posted by rome rome напиша:

што је вистина ?оти планетава и све во неа стана од ништо експлодира и така ние си све сне тука?најголема глупост.ајде недржи ништо во раката и нешто нека се напрај,не је тоа можно.

pa citas li se dodeka nema nisto konkretno,precizno,naucno dokazano sekoja teorija e  delumno tocna i darvinovata i bibliskata,makar sto vtorava mi e pobliska sto nezanci deka ne ja podrzuvam delumno i tvojata....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:22
добро но знеаш оти неможеш да седиш на два стола ама мора да одбериш една тоа не значи оти нема историа за планетава но стварта је оти све је од Госпо ко така дарвин је 100 по 100 лага.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:25
Originally posted by rome rome напиша:

добро но знеаш оти неможеш да седиш на два стола ама мора да одбериш една тоа не значи оти нема историа за планетава но стварта је оти све је од Госпо ко така дарвин је 100 по 100 лага.

da znes kolku jas cvrsto sedam na samo eden stoll....bi sakala barem eden del od svetot da sedat cvrsto ko jas....pa da vidis kakov bi bil togas...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:27
бравос и јас сум на еден стол и тоа је ви Исус Христос амен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 03:34
ко така знаеш колкава је нашата работа за да ја раскажиме вистината.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rome Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 04:06
видов и прочитај
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,439 секунди.