![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 1402> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam da kazam deka ne sum spala ic i so koj pamet pak sum na forumot, elelelelele oci mi se zatvarat
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Mona, Mona.... da ne zaspa....
![]() |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Lion prijatele, ne spijam , tuku bas naprotiv sega gi citav starite temi na formot i postovi od novi useri i ne mi s everuva kolku vljubeni parivi ima na forumot , maleee
![]() sakam da kazam deka ljubovta moja povtorno pisuva na forumov, posle dolgo vreme ![]() p.s. Lion ne se odnesuvase za tebe , da ne me sfatis pogresno |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sakam da kazam deka na Krali Marko mu bil mnogu dugacok i deka dodeka go javal konjot site mislele deka konjot ima pet nogi. Arno ama mu se vlecel po zemja i mu zakacuel po zbunjovi i kamenja. I zatoa go potkoval za da se zastiti. Se bilo dobro dodeka ne ja sretnal kosovska devojka na koja mu se dignal i se opnal po celo so potkovaniot alat, taka da se stuposal dole nickum.
|
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
sakam da kazam da k*rot mu bese kako bosanski sudzuk
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Sakam da i kazam na mavnata da vnimava posto ima mnogu luge sto se alergicni na sudjuk
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
sakam da kazam deka vakov los vikend ne znam od koga ne sum imal
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да кажам дека стварно неможам веќе вака да издржам....
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
сакам да кажаж дека дома ми е хаос,кога ќе се вратат моите од раб има да скренат,ама гајле ми е само нека ми помине нервозаваааааааа
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да кажам дека ми е тешко
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
sakam da kazam
Heute ist Girl's Day!znam deka kaj nas u Makedonija ne go slaveme, ama tuka so godini nanazad postoi ovoj den ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Takvo nesto nema ni vo UK.Monce znaes li od kaj im e taa tradicija?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
sakam da kazam: PLAVUSA IS BACK!!!
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
веќе почна да ми се спие
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |