|
Бошковски ослободен, Тарчуловски виновен! |
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site dobro gi znaeme izjavite na brat Ljube , denta koga se osvijuvase Aracinovo i deka so sledna izjava ke ni se javi piejki kafe na sred Aracinovo , i vtorata famozna izjava deka Ahmeti stom ke stapne vo Sobranieto ke bide uapsen, a sepak toa ne se sluci....zosto brat Ljube se pogazi samiot sebe i gi izdade site sto veruvaa vo nego? Makedonija ne ja branea ni brat Ljube ni Johan, mozebi ja izdadoa, ja branea nekoi obicni smrtnici kako Jane Pirganovski koj e 3 godini vo koma i za kogo MPC ne naogja za shodno da se pomoli. Zosto? Nema da ima nikakva korist od toa najverojatno... Изменето од Анастеа - 22.Мај.2010 во 16:01 |
||
Maki
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман бе луѓе пишувате како некој да ви прераскажал а не како да сте го живееле времето што ви е на вас зошто толку омраза кон Македонец прво па после Бошковски или Јохан.Пошто јас бев у Арачиново ке кажам дека грешиш и дека наредбата за повлекување дојде од претседателот Трајковски знаеме со какво сценарио за повлекување на Терористите.За изјавата на апсењето паметиме сите но исто паметиме дека Бошковски беше уапсен веднаш по изборите и не стигна да го види Ахмети во собрание воопшто дури и гарантирам дека сето она што го вети на сите припадници на одбрамбените Македонски сили ги исполни а да не заборавиме дека и Бошковски беше на фронтот исто како што беше Јане Пиргановски и јас но Јане е во Болница а јас и Бошковски не сме дали тоа значи дека и јас не сум ја бранел Македонија бидејки МПЦ не се помоли ни за мене.Аман - апелирам и запомнете тоа се Македонци прво па после се ако се криви треба нашиот суд да ги суди а не Хаг
|
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нели беше по `вашите` закони дека човекот е невин додека не се докаже дека е виновен?
Или, тоа за македонците не важи?
Тие треба нему да му докажатр дека е крив, а ако не можат, тој е невин и си оди дома, без разлика што сонуваат разни аљабањци во тија тиквите утнати.
Инаку, фала на прашање, јас моето место си го најдов одамна. Во мојата земја постио нешто што се вика леро и бањање, покрај зима и скијање. И комшиите ми се цивилизирани нации а не маја индијанци!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne postoi nikakva omraza. Jas zboruvam za principi i stavovi, koi ocigledno na brat Ljube mu nedostasuvaat. Naredbata dosla od Trajkovski, no onoj koj ima svoj stav i princip ke kaze, jas ne se soglasuvam so ova i ke si dade ostavka i ke im objasni na onie koi mu veruvale deka poradi nekoja visa sila bil sprecen da gi ostvari svoite vetuvanja... Toa go napravi Dimitar Dimitrov koga bese minister za kultura i bese protiv odlukata za dvojazicno vodenje na ucilisnite dnevnici vo nekoi mesta.... nisto strasno da si go zadrzis dostoinstvoto i da ne bides samo slep izvrsuvac na necii naredbi. Za toa sosema se slozuvam deka Hag ne e mestoto kade treba da im se sudi na nasite lugje, neka se sudi tuka, no sto se slucuva tuka, tokmu tvojata partija gi amnestirase onie koi lezea za dela protiv drzavata , pa uste i gi prati kako ambasadori po svetov. Изменето од butel2 - 18.Април.2007 во 13:46 |
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Covekot e nevin dodeka ne se dokaze, no osomnicenite za ubistvo gi stavaat vo pritvor tamu da go cekaat sudenjeto. Boskovski e osomnicen za ubistva (surovi i nepotrebni za Makedonija), a ne zatoa sto ja branel drzavata.
A za leto i bananje prijatele da ne zborime, takvi leta kako vo Kanada ne si videl. A i maja indijancite ostavi gi, tie se nekade mnogu daleku.
|
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tesko mozam da se snajdam vo tvoite misli, nemas nitu edna tocka.
No da ti kazam deka se kontriras samiot sebesi. Prvo si covek pred makedonec, a veke vo sledniot post si makedonec pred covek. Pa ako si covek pred se, ke znaes deka i ubienite se lugje i zasluzuvaat pravda. I edinstveno opravduvanje za nivnoto ubivanje bi bilo samo ako zivotite na bezbednosnite sili bile neposredno zagrozeni. A toa lesno se dokazuva.
Nekoi ucesnici vo forumov se postavuvaat kako sudii, pa sudat za drugite kolku se makedonci, pa se odrodile, i slicni etiketi. Ne osekjam potreba tebe i na drugite da im dokazuvam dali i kolku sum makedonec. Ako ne ste sposobni da poglednete nadvor od svojot nacionaleni blok, ne mozam da vi pomognam.
|
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум човек но тоа незначи дека можам да дозволам да ми дубат на глава сите што ке поминат низ Македонија.Мојот муабет беше - (овој пат со точки и запирки) доколку мислиш дека Љубе и Јохан се виновни да се судат у Македонија - да ги суди нашиот Македонски суд за нешто што направиле во Македонија.Ти немора да си националист биди си ако сакаш и ултра либералец но немој против своите луѓе да идеш и тоа во корист на најголемиот Македонски непријател,мислам апсурдно и смешно-жалосно е брат против брат во најтешкото време за Македонија.
Јас воопшто не те обвинувам,сигурно си екстра нак*рчен на нашиве политичари и нив ги кривиш за твоето печалбарење,но размисли вака немора од човечност нели кажав ако се криви нека им се суди у Македонија туку од братска гледна точка (сепак си Македонец како и овие дваица) ако брат на брата не му помогне и не го подржи кој друг. Ке повторам Македонија секогаш патела од синдром на кукавичлук,домашно предавство или продадени души но време е тоа време да се заврши,време е нашата национална свест да ја направиме НАША - МАКЕДОНСКА а не кога треба да е наша а кога треба ај не е наша |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
makedoncite najmnogu niz vekovite stradale od makedonci...site sto se protiv VMRO sega velat-ljube da se obesi...abe sto ima vrska partijata so ova....eeeeejjjjjjjjjjjj
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
boogi,...shto se sekirash?,..i da go osudat(a,treba),....posle toa bistriov narod ke si go izbere za pretsedate,....toa mu e vo krvta,..l
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама, оној, другиот, уште побистар `народ` вољи да му коље уше и да му шкопа нос!
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
Nee*amAnderskor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe prijatel, ke ti dubat na glava i ke ti go toporat uste povekje. Zatoa sto Makedonija i posle 16 godini samostojnost (mozebi treba da broime i od '45, MK bese kompletna drzava i vo SFRJ, bez ministerstvo za nadvoresni raboti) ne e sposobna profunkcionira kako kompletna drzava. Sto me zasmejuvas, za koi makedonski sudovi zboruvas? Sudovite vo MK gi sudat i osuduvaat samo onie sto nemaat politicki grb. Da bese Makedonija drzava kako sto treba, nitu Boskovski ke bese minister, nitu ke bese vo Hag, nitu pak ke imase vojna.
I fala ti za psihijatriskata seansa, sto mi pomogna da gi iznajdam pricinite za moeto "pecalbarenje", mi ustede $500. Ustvari, jas ne sum "pecalbar" ili "gurbetcija" tuku drzavjanin na Kanada po svoj izbor, bez namera da se vrati vo Makedonija. Na makedonskite politicari sum im BESKRAJNO BLAGODAREN sto mi ja olesnija odlukata da se iselam i da se trgnam od toa ludilo tamu.
|
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние воопшто изгледа не се разбираме,исто како што не е на Македонците да судат и кажуваат дали во Квебек треба да се зборува Француски,Англиски или Македонски така и на Хаг не е да суди Македонски граѓани,како и да е и колку и да мислиш ти дека не е во Македонија судството регуларно нели со работа се стекнува искуство ако не им дозволиме на Македонските судови да пресудат како воопшто Македонските судии ке работат без соодветно искуство - на крајот на краиштата нели работата го прави човекот подобар и поискусен но можеби во Канада е подруго можеби во Канада не умираат
И извини за погрешната интерпретација на "твоето печалбарење" но мислев бидејки пишуваш и разбираш македонски дека си Македонец и нешто лошо те натерало да си ја бараш среќата надвор од македонија но ако сум грешка еве повторно СЕ ИЗВИНУВАМ.Како што гледам тебе сите оние лоши политичари,судии и криминални бизнисмени ти помогнале и сега баш ме збуни зошто си толку против нив или ова е оној poznat Македонски синдром - "рани куче да те лае" Ме збуни пријателе сега потполно |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еј па немојте така да зборите , реално, достојно и патриотски е да се мисли, да се брани бар со збор она што е ваше! А тоа не е моронски , баш напротив ! Многу е жалосно што сиве овие 12 г со Сдсм народот го изгуби националното чуство и сите се претворија во вистински предавници и кукавици незнаејки дека со тоа се срамат најпрвин себе си пред другите а потоа и државата!!!!!
Продолжете со темата ова беше малце офф топк, поздрав! |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па баш жалосно што е ова??Македонија страда од вакви
Но јас па ова го глеам и од друг аспек кој само се препишува на субјектив кај истиве! Досега со Сдсм и немаше реално за што да се сака државата и да се биде со патриотско чуство во тотален апсурден систем на одпаднати вредности и економска криза која треба допрва да се реконструира.... Сепак мислам дека и да не си голем патрот во вакви случаи треба стварно бар ако ништо друго со еден збор да се поддржат, а во овој случај конкретно вистината! Изменето од SeXY - 24.Април.2007 во 21:57 |
||
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |