![]() |
|
Нешто повеќе од другар... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako toa drugar em nesto poveke?
Ako e drugar-drugar togas si e drugar i nisto poveke. Ako e drugar-prijatel pusti go toj sam ke si se obide pak ako saka da ne mu bides poveke drugarka! ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ќе пробам да направам н ешт повеќе но ако ме одбие и ми каже дека на другарски ме сака нема да форсирам нема да направам и како таков да го изгубам
![]() |
|
![]() |
|
Shiki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Sedi i uzivaj.I kaj mene bese istiot slucaj i eve sega sme zaedno vece dolgo vreme.A bevme drugari sto e i normalno.Samo ce moras ti da go prezemes prviot cekor i veruvaj mi nema da zgresis.
|
|
zdravo
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
ако ми е близок другар,не го ни гледам како потенцијален дечко, никако...
ако ми е онака познаниче, и за на кафе чат -пат, тогаш веке може.... |
|
![]() |
|
milo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Sedi i uzivaj.I kaj mene bese istiot slucaj i eve sega sme zaedno vece dolgo vreme.A bevme drugari sto e i normalno.Samo ce moras ti da go prezemes prviot cekor i veruvaj mi nema da zgresis.
Ej inace fala za ova mnogu!!!
Btw sredivme rabota
Me namestija taka da ke vidime so dalje,inace on saka da ima neso poise [a ke vidime kako ponatamu ke odat rabotite!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fala mn
inace ova od Shiki mi dade uste povekje nadez
![]() |
|
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
maja mnogu tise ostri komentarite kako onie staromodnine zeni si pa dobro de opusti se malku 21 vek e te vospitale ko tipicna zena od 19 vek citajki gi poveketo od tvoite komentari go sogledav toa....
|
|
speed
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
decki jas nemozam da si objasnam se nadevam deka ke mi dadete komentar...vera odam vo prodavnica da si kupam cigari i sretnuvam drugar so si go mnooooooogu sakam i sme duhovno povrzani...se pozdravuvam so nego i vleguvam kupuvam i izleguvam me gushka silno i me baknuva na usta ha.....se zbuniv i neocekuvav takvo nesto hm...na obraz da, ama na usta........leleeeeeee se zasramiv...i taka stapisana zacudena si vikam so mu stana na ovoj, si stojam toj me gusnal up i na vrat me bakna gushna huuuuu, vozduh odnemav se napraiv kako da nedavam mnogu znacewe na takvata situacija cao cao se gledame...i si krenav, ne deka nekakvo znacewe davam i nesakam da mislam deka nesto e koj znae so ama, ne e toj takov decko pf, da me bakne na usta oti ne e takov i maci sea mislata uh........aj daj pomognete kako da go svatam ova......... |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
![]() |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
ne Drlija, ne e toa strast, garant, go znam povekje od 6 g. i ne vo negovata priroda taka da izreagira, patem i ne se gledame cesto tuku ponekogas slucajno na ulica ili kafic pa kje me gusne i tolku a ova vcera beshe grom od vedro nebo...hihihihi kako zashamatena si ostanav
![]() Изменето од belichka - 17.Април.2007 во 17:13 |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Epa togas edinstveno objasnuvanje e deka tipot bil na ACID
![]() se salam, ama sepak probaj ako ti se dopaga, sto imas da izgubis koga veke ne ste tolku bliski ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I da go napravis toa, samo nemoj pritoa da se povredis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hm.........ama ne go sakam jas,
bar ne go gledam kako decko za mene
![]() ne go gledam onaka kako hm
![]() |
|
![]() |
|
Togas so se zamaras so nebitni i naludnicavi gestovi
![]() Ako nekoj te bakne i ti toa go pocustvuvas do prstite na stapalata ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |