|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 678910 45> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе Турко Монголско да е па како и да е
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешка бугарска шабанарија
кој тоа го слуша?? Изменето од SeXY - 18.Март.2007 во 22:42 |
||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно,
ще ми бъде тъжно без твоите ръце. Не, не си отивай, днес ще ти направя най-страшното признание. Под мостовете не шумят реки, когато ти не си, не си със мен. Пристанищата са пустинно тихи, когато теб те няма. Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно, ще ми бъде тъжно без твоите ръце. Не, не си отивай, ще ми бъде тъжно, без твоите единствени ръце. Не, не си отивай, ще ми бъде тъжно, без твоите единствени ръце. |
||
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А сега един специален поздрав.
Делфините - Йорданка Христова. Аз съм сама на студения пясък. Някъде там бягат блясък след блясък -- вечер бързат делфините, заедно бързат нататък... Лунният път не е кратък, не е кратък, не е кратък, затова бързат делфините, бързат делфините... Сребърен низ нижат в блясък далечен. Вятърът-бриз няма да им попречи. Вечер бързат делфините, заедно бързат нататък... Лунният път не е кратък, не е кратък, не е кратък, затова бързат делфините, бързат делфините... Виках сама сред студения пясък: Бързайте, знам, ваш е лунният блясък... Вечер бързат делфините, заедно бързат нататък... Лунният път не е кратък, не е кратък, не е кратък, затова бързат делфините, бързат делфините... Бързат нататък... Лунният път не е кратък... |
||
talasum
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na mene isto mi e lubima- "Sresta" se vika ot "Shturcite". pusni ja v e-mule ke ti ja nameri i ke ja izteglis. a taa mi dopaga isto:
ja pustam na zhenata, koga zaminavam nekade. ima i edna druga na Орлин Горанов и Кристина Димитрова- "Детски спомен": "Вървях един следобед, без цел и посока, вървях, а беше пролет и бе красив света. Небето, къс коприна, изведнъж видях..." как беше натаму??? Изменето од talasum - 27.Март.2007 во 10:35 |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чуваш ли как тишината говори -
понякога нежно, понякога с гняв? Отваря вратите, отдавна затворени от мисли и чувства, обвити със страх. Усещаш ли как мисълта ми те търси - понякога тихо, понякога с вик, безумно пространство и време разкъсва и става и образ, и песен, и стих... Усещаш ли как сърцето ми бие - понякога плахо, понякога с жар и иска във твойто сърце да се скрие от вечно горящия в него пожар. Понякога с болка, понякога с радост, понякога с обич пожара гори. Но само сърцето тьй може да страда- когато и Рая и Ада дели. Чуваш ли как тишината говори? Понякога нежно, понякога с гняв... Затваря вратите - случайно отворени от мисли и чувства, обвити във страх. |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тишина - РК
Тишината вали във прозореца като бяла надежда до мен и сред толкова стъпки на хора, чувам твоите стъпки да стенат. И сърцето ти чувам да бие над звезди и пътеки бездомни. Ти не можеш от мен да се скриеш да останеш единствено спомен. Тишина, тишина само тя ми остава след теб. Тишина, тишина.... В този свят твойта длан ще ни върне за миг любовта В този свят, в този свят.... Не е късно, помни не е късно да отвориш вратата внезапно и раздялата с дъх да разпръснеш и да върнем горещото лято. Нека всички самотни дървета тази нощ се покрият в зелено чули топлия вик на сърцето взели обич от теб и от мен Тишина, тишина само тя ми остава след теб. Тишина, тишина.... В този свят твойта длан ще ни върне за миг любовта В този свят, в този свят.... |
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Христос Воскресе!
Ако щете верувайте - на Великден стават чудеса Малко и полека, за прв пат баш на Великден веке има един глас [DA] повеке от [NE] Прашање: DALI VI SE DOPAGA BG. MUZIKA ? DA 93 [45,59%] NE 92 [45,10%] Посебен поздрав за гласалите с [НЕ] Ближи си сладоледаД&М Какво си ме зяпнал, защо все във мене гледаш. Върви си ти по пътя и ближи си сладоледа. Ти мислиш, че можеш силно да ме разтревожиш. Не умирам аз от страх, твърде смешно гледаш. Ля-ля-ля-ля ля-ля-ля-ля ля-ля, твойте мускули не свалят теб от клон На мен ми се струва, че не знаеш нито дума, но те дразни всичко цветно във наш'та природа. Със мускул не става, твоя само разрушава. Купона е по-готин без твойта порода. Ля-ля-ля-ля ля-ля-ля-ля ля-ля, твойте мускули не свалят теб от клон. Ля-ля-ля-ля ля-ля-ля-ля ля-ля, ти разваляш само цветния купон, ближи си сладоледа. Aaaa за гласалите с [DA]: http://vbox7.com/play:61b48862 Изменето од m__g__ - 09.Април.2007 во 10:20 |
||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bugarskiot stil na svirejne nezabelezlivo e skrien vo makedonskata muzika sepak jas toj stil bi go narekol balkansi ne bugarski
|
||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drugar mi "slusa"bugarska muzika koga zenamu ke si legne so deteto
i toa na MUTE |
||
knonau
Нов член Регистриран: 15.Април.2007 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe vie ste so umot tuka.
To mislite deka e muzika Toa e ziva katastofa [ |
||
Ja sakam maja
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne be, ne sme dobre so umovte. Site deto slushame BG muzika sme s mentalni problemi. Odim da se lechime
Изменето од anastea - 28.Јуни.2008 во 18:52 |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ne slusam planetno bugarskata muzika ne e samo planet....eve na primer "Minaha godini "ja znam,ubavo shlagerche od chetiriesetite godini na 20 vek
|
||
|
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хихи
еее не, Белег ме изненада еве пак Ако зажалиш някой ден За драмска ракия, Дойи ни на гости с коня шарколия. Там моя татко ще ти налее, Хайдушки песни ще ти попее. Ако зажалиш някой ден За одринско вино, Прескочи вечер С коня шарколия. Моята стара майка ще ти налее И момински песни ще ти попее. Ако зажалиш някой ден За момини устни, Прескочи вечер портите пусти. Кат руйно вино И драмска ракия Момини устни ще те опият. |
||
Внеси реплика | страница <1 678910 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |