|
Македонска кошарка |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Март.2007 во 00:30 |
Ајде овде да разговараме за баскетот во Македонија. Јас вчера бев на дербито Работнички - МЗТ и после долго време пауза од моја страна можам да кажам дека сеуште има супер атмосфера.
Еве еден видео клип за да ви ја долови атмосферата http://www.youtube.com/watch?v=gR_6UPQKGxA |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во македонската кошарка станува се поинтересно како на теренот така и на трибините. МЗТ денес изгуби од Пелистер на свој терен и се израмнија со бројот на бодови. Во салата имаше присуство на Чкембари па имаше и еден голем инцидент кога група навијачи на МЗТ влезе на терен и стигна до оградата каде беа чкембарите. Тоа се гледа од овој видео клип
http://www.youtube.com/watch?v=PjM1zEs_9oU |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нешто за стара добра времена :) MZT Skopje - Real Madrid - 1996 год. http://www.youtube.com/watch?v=2wnbGQyqodY Resultados Copa de Europa Grupo C: MZT Skopje (MKD) 69 Real Madrid (ESP) 68. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ф. Работнички примен во Јадранската лига Бордот на НЛБ-лигата одлучи од идната сезона и македонскиот шампион да се натпреварува во ова друштво Повеќекратниот шампион на Македонија, Фершпед Работнички, доби дозвола да се приклучи на регионалното кошаркарско натпреварување - Јадранска лига (НЛБ) од следната сезона. Бордот на Лигата вчера ги израдува скопјани со информацијата дека им е доделена вајлд-карта за настап. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера бев на прославата 10 години од Фамили Аеродром и беше супер атмосфера, штета што на крајот ја изгубивме утакмицата во изведувањето на слободните фрлања. Се гледа дека на МЗТ му фалат тројца играчи еден центар еден плеј и еден крилен центар ако сака да им конк*рира на останатите екипи. Се надевам следната сезона управат ќе се потруди да најде спонзори и да направи подобар тим. Еве дел од атмосферата низ улиците на Аеродром и во Салата ЈАне Сандански. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва од 20.15 минути директен пренос на МТВ играат Пелистер и Работнички од четврт финалето во Купот во кошарка. Па што мислите има ли шанси Пелистер со помош на домашната публика да победи, или е Работнички институција во македонската кошарка на чие чело на клубот е Валвот Наков Штерио нешто слично што е Аврамович во Челзи.
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас би прокоментирал дека оргнизирање на куп натпревари во вакви сељачки градови е непотребно. Прво семафорот не им работи како треба, паркетот не го бива (тапкаш баскет а тој се се залепува за паркет ) посетеност нула, или само ако игра домашната екипа, што во случај на играње во Скопје не би се случило затоа што покрај 4 скопски екипи сигурно салата би била исполнета до последно место. Но тоа е то организаторот така одлучил. Но јас мислам дека како во фудбалот куп натпреварите што се играат само во Скопје така да биде и во кошарка да се играат само во Скопје
П.С. ајде се надевам кога ќе биде изградена новата сала ова срамота нема повеќе да се повтори. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne znam kako ne moze klubot MZT da najde kvalitetni igraci koga ima najverni navivaci vo cela Makedonija. Ovj video klip e dokaz za toa
http://www.youtube.com/watch?v=bUjnZQ4p_yg |
|
Stoke
Нов член Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе батка ти сам си прајс муабет. да ти кажам во право си само напред и јас ке ти се приклучам се слушаме.................................... |
|
Alex10
Група Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forza MZT poz do najdobrite navivaci FAMILY AERODROM
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска од 20.30 часот Македонија игра против Шведска. Кој сака да купи карта, се продаваат во Тобако 1, 2, 3. картата чини 200 денари а со купената карта добивате и поклон шал на кој пишува Macedonia.
Изменето од ZOTE - 17.Август.2007 во 17:51 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ај со среќа нека им е на македонската репрезентација
иако мене Шведска ми е фаворит, овој пат ќе навивам за вас Да знаеш очекувам да ми пишеш резултат од натпреварот, бидејки јас не сум во можност да дојдам Поздрав |
|
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија - Шведска 77-58 иако не беше лесно како што покажува резултатот. Во првите две четвртини Шведска водеше со по 5-6 разлика и на полувреме имаше водство. Но во 3 четртина нашите стегнаа направивме пресврт и во последната четтвртина ја почнавме со 7 разлика за нас. И на крајот во обидот Швеѓаните да не стигнат ние ја зголемивме разликата. |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карти пак ќе има на тобако 1, 2, 3 и пак ќе има поклон шал на македонија. јас сега очекував нешто друго но нема везе.
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |