|
Red Hot Chilli Peppers! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Март.2007 во 18:59 |
Ima kandidati za na RED HOT vo srbija? Jas vekje rezervirav karta, lele ludilo kje bide, samo da nemam togas ispit. Ama sea rezervirav karta, za ispit togash kje mu ja mislam! Ide nekoj drug?
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum za,vo sekoj slucaj,se nadevam deka ke imat uste karti duir da se vratam doma...
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes rezervirav i za edno drugarce, i bea megju poslednite karti taka da ako sakas kazi mu na nekoj od Sk da ti rezervira!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAKO OTVARATE VAKVA TEMA, A NE KAZUVATE? MARO JAS ODAM 100%, REZERVIRAV KARTA I EDVAJ CEKAM!!!!!!!!! KE MI SE ISPOLNI NAJGOLEMATA ZELBA!!!
TI SO STO KE ODIS? JAS IZGLEA SO VOZ, AMA NE E SIGURNO USTE.........
POZDRAV........
|
|
kuliraj
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto da otvoram tema, narodov ne e zainteresiran..., temava stoi 6 dena ima samo 5 posta koi 3 se od mene! Neznam dali lugjevo nema da idat pa ne pishuvaat...ili...Mislam vredi za vakov kulten bend da se otvori tema, a pricina nemora da bide niven koncert! Red Hot rocks!!! Ova go cekav.... da gi vidam vo zivo, samo mnogu narod kje ima, ama ako kje se pravi atmosfera jaka! Lele zamisli koga kje se pee Otherside, Under the Bridge...pesnive kaj sto nema mnogu gitara i tapani...kje eci cela srbija...(barem za mene zboram, nema da mozam da zboram 20 dena)
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si ja zemav kartata zavcera, lej ama sum srekjen!
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene drugarive mi ja dadoa na 29 ti(na rodendenot) i bev najsrekna u svet
edvaj cekam da dojde 26.06, ziveam za toj den!!!
drug zainteresiran za RHCP nema od forumov?.....
|
|
kuliraj
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi idel ama se cuvam za METALLICA i KREATOR isto taka vo belgrad
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да идеа пред десет години и јас ќе дојдев со вас, сега ќе треба и син ми да го земам
има идеја дека е рокер, иако се уште не знае дека тоа е цела филозофија на живеење, а не само тресење коса. Under the Bridgehttp://www.redhotchilipeppers.com/discog/?v=so&a=1&id=11да не го ставам цел текст ... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле... лиги ми течат...
ми се иде ми се плаче... |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не плачи..оди
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se gledame(ili mozebi ne) TAMUUUUU!!!
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima li nekoj od forumov sto bese na koncertot pa da razmenime mislenja? od site kazuvanja sto gi vidov, procitav,slusnav za koncertot, izglea deka jas sum edna od malkute sto od Indzija si otide zadovolna |
|
kuliraj
|
|
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bev i se vrativ vo skopje zadovolna mnogu od nastapot ali od organiziraniot prevoz ic. vo sekoj slucaj otidov da gi vidam i slusnam rhcp i super si projdov i izborot na pesni im bese mn dobar!
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |