|
Пиете многу вода? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Автор | ||
angied
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова за чајот не го знаев!!!
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da,i jas se cudev koga mi kazaa(strucno lice).
Si mislev aj isto e kako voda ama....ne bilo taka. Jas duri i prirodno ceden sok mesam so voda.Taka trebalo |
||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sokot..obavezno se mesa so voda....mislam na prirodno ceden sok...ide pola na pola..
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TETA,za cajot neznam zosto,kako sto rekov mi kazaa taka i jas navistina ja osetiv razlikata!
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno si pijam, ni mnogu , ni malku.
|
||
|
||
angied
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
После ова го намалив чајот... |
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
u posledno vrem ene pijam mn voda...ne znam zasto
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke ja osetis razlikata,veruvaj! Edna casa dnevno(250ml.) e sosema dovolno. Jas pijam caj od kantarion bez seker a ubavo e i kopriva da se pie ili magdonos za onoj koj saka da oslabi!! |
||
angied
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamma ,ubavo sto me potseti , imam
cela kesa sushen magdonos .... bi trebalo da deluva isto kako sveziot !!! |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da,isto e.Bez seker,ako nemozes stavi malku med i limon za da go podobri vkusot zatoa sto ne e bas prijaten!
|
||
angied
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamma fala ti za sovetite,se gleda deka imas
isprobano mnogu vidovi na caevi. Od utre ke go pijam magdonosot no bez nikakvi dodatoci. |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
многу вода да...
омилена ми е горска вода со вкус на лимон, не ја сакам водата од чешма... |
||
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izvinite sho vi se mesham samo sho ne znam kako mojte da treskate 14 strani okolu pienjeto voda....
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |