|
Колку поголемо внимание, толку помалку љу |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Март.2007 во 10:20 |
Dali e vistina ... KOLKU POGOLEMO VNIMANIE,TOLKU POMALKU LJUBOV?
(se odnesuva za... luge na koj pruzajki im poveke od potrebnoto vnimanie doaga do zasituvawe koe poleka no sigurno vodi kon namaluvanje na ljubovta) Изменето од Анастеа - 25.Мај.2010 во 02:46 |
|
https://youtu.be/igUR_6XWhAk
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka ne e taka koga nekoj ti posvetuva tolku vnimanie sigurno go pravi toa od ljubov
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trebase da pojasnam poubavo,,,,
inaku se soglasuvam so tebe...se dodeka se pruza poveke od potrebnoto znaci deka e vo prasawe ljubov a ne iluzija,,,
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
perfektcionist
Нов член Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po moe gledano, ako se raboti za ljubov nema voopsto ni da primetis deka davas poveke od potrebnoto. Loso e ako partnerot ne e tolku zaljuben pa nego mu smeta toa, na toa mislese kolku pogolemo vnimanie-tolku pomalku ljubov? |
|
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne... |
|
perfektcionist
Нов член Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa?
|
|
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TEMAVA E
DALI KOGA NEKOGO GO OPSIPUVAS SO LJUBOV NEZNOST I SE STO SLEDI VO EDNA LJUBOVNA VRSKA;A TOA GO PRUZAS ZATOA STO NEIZMERNI I BEZUSLOVNO GO SAKAS ...KAKO SETO TOA VLIAE NA CUVSTVATA NA TOJ STO TOA GO PRIMA;;;DALI SO TOA SE POTHRANUVA I ZACUVUVA LJUBOVTA ILI NE..... Изменето од Debora - 23.Март.2007 во 10:56 |
|
perfektcionist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa toa mi bese i mene muabetot
ako e tvojata ljubov vistinska ti neizmerno ke davas, a negovata ne e togas toj samo neizmerno ke prima, i na kraj ti posto nemas sto da davas, zatoa sto se ti e odzemeno
I krajot go znaeste, ona place, nego ne mu e gajle, pa ona se zaljubuva vo drug sto mnogu ja saka i srekno si ziveeja...
|
|
virus
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sto e preterano ne cini , pa duri ni ljubovta. ako na nekogo mu davas poveke ljubov otkolku sto e potrebno ke pocnes da go gusis i ke ti kidne. zatoa nemojte so pregolemi izlivi na ljubov, ima kontraindikacii
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако те сака мислам дека неможе и не треба тоа да му смета... А ако не те сака, тогаш тоа само ќе го гуши и ќе пробува да избега...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Danielsan
Група Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
relativno prasanje ........
mislam ne ...dokolku se raboti za ljubov (obostrana ) |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
wilson
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas mislam taka.Se sto e umereno sekogas e podobro! |
|
Good Luck
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |