|
Колку често си доаѓате во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRUGIOT MESEC KE JA POSETAM MAKEDONIJA TOKMU ZA VELIGDEN NASIOT E NA 23 APRIL EDNA NEDELA PO KATOLICKIOT
|
|
mnjkl |
|
jorgo_g
Нов член Регистриран: 30.Март.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas doagam vo mak. na sekoi 3-4 meseci,taka da dobro mi e toa zosto sum vo tek so rabotite i tamu a i tuka.. Uzivajte |
|
preselnica_mk
Сениор Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si odam doma koga mozam i koga imam prilika. Inaku bi mozela da ostanam vo stranstvo i so godini. Mojata familija imat prilika da setaat i da me posetat kade i da sum i poradi toa ne me vlecelo da si odam cesto vo Makedonija.Jas se priviknuvam sekade i nemam nostalgija obicno.   ;
|
|
teona
Нов член Регистриран: 28.Април.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa taka kazi,sega e jasno zasto vakov stav na razmisluvanje si zazela.Da bese moznosta za poseta samo ednonasocna,togas drug muabet ke praevme.Ustvari,pak zavisi i od samata licnost,neli,mene itoa kako me vlece za Mak.ok e da se priviknes na novoto mesto na ziveenje i da si go zivees zivotot na koj si se odlucil,ama ne bi mozela so godini da ne pojdam da si vidam najbliskite,ok e faktot deka denesno vreme so kompjuteri i 300 cuda,polesno e,ali sepak ne e toa toa.odam kolku sto mozam pocesto,sreka so ne sum preku okean:) |
|
kako da sonuvam za idninata,koga site okolu mene hrcat...
|
|
eli1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 07.Јуни.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3-4 pati vo godinata..zavisi od toa kolku sum zafatena/nezafatena...t.e. koga ke dojdam do zdiv slobodno vreme.
|
|
JoeyTribbiani
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bev vo MKD vo Maj ovaa godina,i super si pominav.Si se vidov so familijata,so najmilite.A bashka i luduvanje do besvest sho se veli.Samo sho zema mnogu vreme za patuvanje, i e taka stresno.
Naredniot pat ke odam,po dve godini.Samo zdravje dotogash.
Vo Toronto ima dobar nokjen zivot,samo sho nie ne sme naviknati na nego.Ne ni e svojstven.Deka ne gi poznavame lugeto i ne se nash mentalitet.Toa e toa,ne deka nema klubovi.
|
|
overture
Нов член Регистриран: 27.Септември.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosega si idav na nekoj 3 meseci, arno ama godinava ke si odam dome tek po 6 meseci, a v godina pojma nemam
|
|
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку подолго време и колку подалеку живеат иселениците во странство толку поретко си доаѓаат на посета/одмор во Македонија
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мора да значи. Јас оваа година 3 пати патувам за МК (2 пати службено). Тие што живеат во Америка или Австралија, тие доаѓаат поретко бидејки билетите се прескапи.
А постојат луѓе кои навистина се одродуваат и само фрлаат дрва и камења по се што е македонско поради тоа што самите страдаат од силен комплекс на пониска вредност.
|
|
Trina
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas godisno.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минатиот месец бев во Македонија, не ми претставува некој проблем ако посакам условите ми дозволуваат да отпатувам така речено „дома„.
Порано со душа чекав да одам во Италија особено во месец август, одмор, плажа, забава, дискотеки, итаљани...а сега последниве години со душа чекам да одам во МКД, е колку знаел животот да го сврти тркалото... |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Marica Ivandeki
Нов член Регистриран: 12.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nemam dojdeno 4 god vo Makedonija
|
|
Miss_Naughty
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 20.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pocetokot si odev na sekoi 2-3 meseca. Sega ednash godishno..
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal,...tuka sum celo vreme!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |