![]() |
|
Дали врските на долги релации успеваат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ima ljubov i ako sakaat i dvajcata, ke uspee. Ako ne, baj baj.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Uspevaat , duri tie se i so pojaki cuvsrtva, megjutoa potrebna e i golema fantazija da se ostane vo takva vrska. Nekogas sakas da e do tebe, a ne e , i mozes edinstveno da i se prepustis na fantazijata ako sakas da opstane vrskata.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
на долги релации, зошто да не? зарем далечината е посилна од моите чувства? мене секогаш ќе ми биде блиску, секако се додека постојат реални шанси дека врската ќе опстојува, т.е дека ќе се гледаме повремено, на неколку месеци, а не да не се видиш 2 години иако и тоа успева но е реткост, се додека моите чувства се силни и чисти а исто и кај партнерот...
ако он е таму некаде а јас тука правам ‘парче‘ (за утеха) или обратно налет таква врска на далечина.... |
|
![]() |
|
Danielsan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
sansite za da uspee vrska na dolga relacija se mnogu mali ...no sepak gi ima :)...zavisi kolku dolga ....i kolku se primorani da bide dolga ...
Da ne se lazeme :) recisi nikogas=mnogu retko....edniot odgovor treba da go nadopolni drugiot... |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Ne znam ... imum iskustvo ali ne od vrksa tuku samo eden vid simpatija... ima edno dete sho go svigjam a ne e od mojot grad ... a sekoj den se poveke i poveke go svigjam.. a mnogu retko go gledam. A za vrska ne znam... moze da uspee ako ljubovta megu niv dvajca e mnogu silna a i ako se sozdadeni eden za drug. I kolku i da imaat pre4ki se ke nadminat. LJUBOVTA POBEDUVA SE... duri i dale4inata ... samo prasanje e kolku se sakaat kolku imaat doverba eden vo drug...
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
zasto da ne uspee??? a, ako sme vo brak i partnerot mora da odi vo drug grad, ne daj boze vo druga drzava i ne ke mozeme da se vidime podolko vreme? togas toj brak kako ke uspee? i dali ke uspee?....e, sega nekoj ke rece maz/zena i momce/devojka ne e isto.....ako nekoj sakas ke go sakas bez razlika dali e tvoj maz/zena ili momce/devojka......p.s. imam bratuced koj si se ozeni, a vrskata ja odrzuvaa na dolgi relacii......megutoa imam prsanje do srnicka zasto izostavila "mnogu zavisi od momceto"?
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako patuvaat dolgo da receme so tocak do Stip
|
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
a ne daj boze peski
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa ke pocnat da vrakaat filmovi koj na kogo mu go skratil zivotot, pa ke padne nekoj samar ili boks
|
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Единствено ако се за краток период разделени.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
anketava e haos
![]() dali prasanjevo e :
dali vrskite na dolgi relacii uspevaat?
ili
od sto ili od kogo zavisi uspehot na vrskite na dolgi relacii?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mojot odgovor e:
za uspeh na edna vrska bez razlika dali e kratka ili dolga zavisi od dvajcata partneri
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ДАЛЕКУ ОД ОЧИ-ДАЛЕКУ ОД СРЦЕ!!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Dolgi vrski se kako kvalitetni gaki koi od sto ti se zdosadeni gi frlas
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Definitivno uspevat,mojata uspea,ali sigurno zatoa sto cesto se gledavme,sekoj mozen odmor ili ponekogas za vikend,sekoe leto i zima
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |