IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што (и кому) можете да простите, а што не
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што (и кому) можете да простите, а што не

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2007 во 17:33
a,.....koj prostuva zaradi drugiot?!,.....sekogash e poradi sebe!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Li0ness Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Li0ness Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2007 во 22:39
[QUOTE=brza] zatoa i ne prostuvam,....vtorpat!

ClapClapClap 
Кон врв
Danielsan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Danielsan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 00:06
luge sme gresime ...taka da mora da znaeme i da prostime (zavisi sto neli)

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 02:06
Gospod prostuva , jas sum samo obicen covek
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 02:18
nikoj odnapred ne znae sto bi prostil
se dodeka ne dojde momentot
potoa vekje znae sto bi

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 07:46
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Gospod prostuva , jas sum samo obicen covek

Ako nekoj mene mi zgresi , Gospod ke mu prosti i se e ok? E pa ne e
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 09:42
неверство, хм никако, во смисла да му простам и да бидеме пак заедно, затоа што ако некој направил еднаш ќе го направи пак, се сомневам дека ќе се покае и нема да го повтори, а и одвратно ми е да знам дека се бакнувал со друга и и ги кажувал и правел истите работи како и менеDead
ќе му простам ама да не ми се доближи веќе никогаш...
за другите работи обично простувам, зависи од тежината на делото, за некои ми треба повеќе време за некои помалкуLOL
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 09:52
PROSTUVAM SE, DO ONOJ MOMENT DODEKA MI SE SAKA DA PROSTAM
KOGA KE SE UMORAM OD PROSTUVAWE SI ZAMINUVAM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:31
Toa  mi e edna od poteskite raboti  da gi napravam . Vo princip ,ili se lutam ili vrakam . Razlikata e vo toa so  ako nekoj  namerno zgresi  ke plati za toa , zivotot  nosi se pa i ne namerni greski koi ne se vredni da trosis  vreme na niv . Trgnuvajki  od  faktot  deka ako nekoj me zaebe ednas e negova greska a dva pati  ako me zaebe e moja graeska . Prostuvam  ama  ne zaboravam . A inace imam  edna losa ososbina i toa e deka  mnogu  uzivam  vo odmazda . A neverstvo  nikogas ne bi prostil  zaradi toa so znam kolku e tesko da si veren i go davas exkluzivnoto pravo na nekogo so ne zasluzuva . Tesko mi e i mene  da bidam veren imam  iskusenija ama ne podlegnuvam. Toj so go sakam nema da dozvolam da pati zaradi  toa so ne sum mozel da odoleam na necii  noze gradi itn .
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:34
епа зенмастер да се сите како тебе, кај ке ни беше крајот
и јас сум на тој став во поглед на верноста.....ClapClapClapClap
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:36
А како би се осеќал ти да направиш некоја грешка, ненамерно, и да се каеш а некој да има мислење исто како тебе и да не сака да ти прости??? Како би се осеќал тогаш?
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:44
еднаш напишав некаде.....

СЕ може и треба да се прости.......тоа е голема доблест......

Јас имам една која вака вели...

Те повреди ли силно некој близок , прости му од срце но никогаш повеке не му давај пристап таму .

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:46
Убава мисла.... Ми се свиѓа Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 15:51
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

А како би се осеќал ти да направиш некоја грешка, ненамерно, и да се каеш а некој да има мислење исто како тебе и да не сака да ти прости??? Како би се осеќал тогаш?

Jas  sum mnogu svesen covek . I pred da napravam  nesto  dobro rasmisluvam  i ako e nenamerna  togas  e mala nevredna za toj  so sum zgresil da izgubi covek  kao  mene  .  Znam da se izboram za  proska .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.