|
Што (и кому) можете да простите, а што не |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Li0ness
Нов член Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Март.2007 во 11:33 |
Dali prostuvate? Prostuvate zaradi sebe ili zaradi onoj koj vi zgresil? I dali navistina prostuvate, ili samo go stavate "grevot" na stand by?
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неверство не можам да простам.....а за друго да се прости по мое е потребно соочување па тогаш ќе видиме понатаму...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA TOJ STO MU E OPROSTENO NIKOGAS NEMA DA SVATI KOLKU MU BILO TESKO NA TOJ STO MU PROSTIL
SE PROSTUVA ,NO CUVSTVOTO KOE SME GO IMALE PORADI PRICINATA ZA KOE BILO POTREBNO NASE PROSTUVAWE NIKOGAS NE POMINUVA I SEKOGAS NE POTSETUVA NA TOA STO BILO PROSTENO A NE POMINALO |
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam da prostam i neverstvo ako navistina premnogu go sakam, znaci se raboti za ekstremni slucaevi i tuka moze da pomine samo edna osoba. NO!!! DOKOLKU PRODOLZI PONATAMU I NAJMALA SITNICA MOZE DA MI BIDE DOVOLNA ZA KRAJ.
EDNAS SE PROSTUVA, VTORPAT........
|
|
DIJANA
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Samo neverstvo ne se prostuva ili ima i drugi raboti!?..
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene se zavisi od grskata na onoj koj mi zgresil.
Vo princip ne sum licnost koja pamti pa vraka,no......ke bidam iskrena ako taa licnost sto mi zgresila nekogas mi se "namesti"znam da pecnam.Kako sto rekov zavisi kolku sum bila navredena. Prostuvam sekogas koga znam deka nekoj nenamerno ja napravil greskata. |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Све зависи од ситуацијата и од тоа кој, како и зашто ми згрешил.... Али нешто што никогаш нема да го простам е неверство... Само за тоа не прифаќам никакво оправдување зашто нема..... А ако простам тогаш простувам за мене.... А за тоа дали стварно простувам, пак зависи за што.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BOG PROSTUVA,......................JAS,NE!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ilijana
Сениор Регистриран: 23.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se prosti e nesto mnogu tesko za sekoj covek, oti nie od takov kvasec sme zameseni:kompliciran. Najlesno ni e da gi uvidime tugite greski, tie ni se cinat najgolemi, najneoprostivi.
Prostuvam, DA. I poradi toa nekogas uste poveke me povreduvaat, no prostuvanjeto go sfakam kako del od svojata zivotna filozofija, nesto sto me pravi da bidam podobar covek. A toa mi e zivotna cel!
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greskata sto e oprostena ednas 99% se povtoruva pak i pak i pak...
|
|
Just love
|
|
iceamor
Нов член Регистриран: 19.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prostuvanjeto e najgolema greska sto covekot moze da ja napravi,osven ako e prvpat napravena a a ko se povtori togas taa licnost ne ne zasluzuva.... zboruvano za drugarstvo,,a za ljubov... e toa e pointeresno prasanje bidejki prvata greska ne e greska ,,tuku se doznava kakva vsusnost licnost imame do nas.......(neverstvo)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa i ne prostuvam,....vtorpat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш го ставам на стен бај па памтам и вракам но некогаш кога има корист простувам заради мен нормално |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |