IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што (и кому) можете да простите, а што не
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што (и кому) можете да простите, а што не

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
Автор
Порака
Li0ness Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Li0ness Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Што (и кому) можете да простите, а што не
    Испратена: 15.Март.2007 во 11:33
Dali prostuvate? Prostuvate zaradi sebe ili zaradi onoj koj vi zgresil? I dali navistina prostuvate, ili samo go stavate "grevot" na stand by?
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 11:39
неверство не можам да простам.....а за друго да се прости по мое е потребно соочување па тогаш ќе видиме понатаму...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 12:03
NA TOJ STO MU E OPROSTENO NIKOGAS NEMA DA SVATI KOLKU MU BILO TESKO NA TOJ STO MU PROSTIL

SE PROSTUVA ,NO CUVSTVOTO KOE SME GO IMALE PORADI PRICINATA ZA KOE BILO POTREBNO NASE PROSTUVAWE NIKOGAS NE POMINUVA I SEKOGAS NE POTSETUVA NA TOA STO BILO PROSTENO A NE POMINALO
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 12:04

Mozam da prostam i neverstvo ako navistina premnogu go sakam, znaci se raboti za ekstremni slucaevi i tuka moze da pomine samo edna osoba. NO!!! DOKOLKU PRODOLZI PONATAMU I NAJMALA SITNICA MOZE DA MI BIDE DOVOLNA ZA KRAJ.Wink
EDNAS SE PROSTUVA, VTORPAT........Dead
   DIJANA
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 12:17
.....Samo neverstvo ne se prostuva ili ima i drugi raboti!?..Confused
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 12:55
Za mene se zavisi od grskata na onoj koj mi zgresil.
Vo princip ne sum licnost koja pamti pa vraka,no......ke bidam iskrena ako taa licnost sto mi zgresila nekogas mi se "namesti"znam da pecnam.Kako sto rekov zavisi kolku sum bila navredena.
Prostuvam sekogas koga znam deka nekoj nenamerno ja napravil greskata.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 13:33
Све зависи од ситуацијата и од тоа кој, како и зашто ми згрешил.... Али нешто што никогаш нема да го простам е неверство... Само за тоа не прифаќам никакво оправдување зашто нема..... А ако простам тогаш простувам за мене.... А за тоа дали стварно простувам, пак зависи за што.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2007 во 22:02
Originally posted by ivin ivin напиша:

NA TOJ STO MU E OPROSTENO NIKOGAS NEMA DA SVATI KOLKU MU BILO TESKO NA TOJ STO MU PROSTIL

SE PROSTUVA ,NO CUVSTVOTO KOE SME GO IMALE PORADI PRICINATA ZA KOE BILO POTREBNO NASE PROSTUVAWE NIKOGAS NE POMINUVA I SEKOGAS NE POTSETUVA NA TOA STO BILO PROSTENO A NE POMINALO

ClapClapClapClapClap
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2007 во 23:46
BOG PROSTUVA,......................JAS,NE!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ilijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2005
Поени: 581
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ilijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2007 во 23:59
Da se prosti e nesto mnogu tesko za sekoj covek, oti nie od takov kvasec sme zameseni:kompliciran. Najlesno ni e da gi uvidime tugite greski, tie ni se cinat najgolemi, najneoprostivi.
Prostuvam, DA. I poradi toa nekogas uste poveke me povreduvaat, no prostuvanjeto go sfakam kako del od svojata zivotna filozofija, nesto sto me pravi da bidam podobar covek. A toa mi e zivotna cel!
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 00:02
Greskata sto e oprostena ednas 99% se povtoruva pak i pak i pak...Broken%20Heart
Just love
Кон врв
iceamor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iceamor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2007 во 01:22
prostuvanjeto e najgolema greska sto covekot moze da ja napravi,osven ako e prvpat napravena a a ko se povtori togas taa licnost ne ne zasluzuva.... zboruvano za drugarstvo,,a za ljubov... e toa e pointeresno prasanje bidejki prvata greska ne e greska ,,tuku se doznava kakva vsusnost licnost imame do nas.......(neverstvo)
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2007 во 02:01
zatoa i ne prostuvam,....vtorpat!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2007 во 15:04
Originally posted by Li0ness Li0ness напиша:

Dali prostuvate? Prostuvate zaradi sebe ili zaradi onoj koj vi zgresil? I dali navistina prostuvate, ili samo go stavate "grevot" na stand by?

понекогаш го ставам на стен бај па памтам и вракам но некогаш кога има корист простувам заради мен нормално
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.