IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Нешто повеќе од другар...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Нешто повеќе од другар...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака Обратен редослед
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 17:26

LOLLOLLOLLOLLOLLOLaj kje razmislam Embarrassed

Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 17:22
Epa togas edinstveno objasnuvanje e deka tipot bil na ACID LOL
se salam, ama sepak probaj ako ti se dopaga, sto imas da izgubis koga veke ne ste tolku bliskiWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 17:10
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Embarrassed Moe mislenje e deka na deckoto veke podolgo vreme si mu se dopagala no kako i mnogu drugi luge (i jas sum takov:) znael da go sokrie toa odnosno ne gi pokazuva lesno takvite custvaWink pa toj den mu doslo preku glava i sobral hrabrost za takvo nesto, definitivno mu se dopagas zosto nie maskite ne ljubime devojki vo usta sto ne ni se dopagjaatWinkPredlog: Javi mu se i izlezete samo ti i toj nekade na javno mesto ( negde na rockce, nekoe clubce ili sl.) zabavuvajte se pijte (no ne premnogu) i igrajte, i vo odreden moment sto ti ke mislis deka e soodveten, zablagodari mu se za nesto i bakni go vo usta no onaka podolgo i cekaj toj da ti pusti jazikTongue veruvaj mi nema da izdrzi i dodeka se svestite - STRAST...Smile

ne Drlija, ne e toa strast, garant, go znam povekje od 6 g. i ne vo negovata priroda taka da izreagira, patem i ne se gledame cesto tuku ponekogas slucajno na ulica ili kafic pa kje me gusne i tolku a ova vcera beshe grom od vedro nebo...hihihihi kako zashamatena si ostanavConfused

Изменето од belichka - 17.Април.2007 во 17:13
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 15:37
Embarrassed Moe mislenje e deka na deckoto veke podolgo vreme si mu se dopagala no kako i mnogu drugi luge (i jas sum takov:) znael da go sokrie toa odnosno ne gi pokazuva lesno takvite custvaWink pa toj den mu doslo preku glava i sobral hrabrost za takvo nesto, definitivno mu se dopagas zosto nie maskite ne ljubime devojki vo usta sto ne ni se dopagjaatWinkPredlog: Javi mu se i izlezete samo ti i toj nekade na javno mesto ( negde na rockce, nekoe clubce ili sl.) zabavuvajte se pijte (no ne premnogu) i igrajte, i vo odreden moment sto ti ke mislis deka e soodveten, zablagodari mu se za nesto i bakni go vo usta no onaka podolgo i cekaj toj da ti pusti jazikTongue veruvaj mi nema da izdrzi i dodeka se svestite - STRAST...Smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 15:09

decki jas nemozam da si objasnam se nadevam deka ke mi dadete komentar...vera odam vo prodavnica da si kupam cigari i sretnuvam drugar so si go mnooooooogu sakam i sme duhovno povrzani...se pozdravuvam so nego i vleguvam kupuvam i izleguvam me gushka silno i me baknuva na usta ha.....se zbuniv i neocekuvav takvo nesto hm...na obraz da, ama na usta........leleeeeeee se zasramiv...i taka stapisana zacudena si vikam so mu stana na ovoj, si stojam toj me gusnal up i na vrat me bakna gushna huuuuu, vozduh odnemav se napraiv kako da nedavam mnogu znacewe na takvata situacija cao cao se gledame...i si krenav, ne deka nekakvo znacewe davam i nesakam da mislam deka nesto e koj znae so ama, ne e toj takov decko pf, da me bakne na usta oti ne e takov i maci sea mislata uh........aj daj pomognete kako da go svatam ova.........

Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2007 во 08:43
maja mnogu tise ostri komentarite kako onie staromodnine zeni si pa dobro de opusti se malku 21 vek e te vospitale ko tipicna zena od 19 vek citajki gi poveketo od tvoite komentari go sogledav toa....
speed
Кон врв
milo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 15:16
Sedi i uzivaj.I kaj mene bese istiot slucaj i eve sega sme zaedno vece dolgo vreme.A bevme drugari sto e i normalno.Samo ce moras ti da go prezemes prviot cekor i veruvaj mi nema da zgresis. 

Ej inace fala za ova mnogu!!!
Btw sredivme rabota
Me namestija taka da ke vidime so dalje,inace on saka da ima neso poise [a ke vidime kako ponatamu ke odat rabotite!!!Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Fala mn
inace ova od Shiki mi dade uste povekje nadezClap

oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 11:04
ако ми е близок другар,не го ни гледам како потенцијален дечко, никако...
ако ми е онака познаниче, и за на кафе чат -пат, тогаш веке може....
Кон врв
Shiki Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Февруари.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Shiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2007 во 10:55
Sedi i uzivaj.I kaj mene bese istiot slucaj i eve sega sme zaedno vece dolgo vreme.A bevme drugari sto e i normalno.Samo ce moras ti da go prezemes prviot cekor i veruvaj mi nema da zgresis. 
zdravo
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 21:26
Ќе пробам да направам н ешт повеќе но ако ме одбие и ми каже дека на другарски ме сака нема да форсирам нема да направам и како таков да го изгубам
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2007 во 20:17
Kako toa drugar em nesto poveke?
Ako e drugar-drugar togas si e drugar i nisto poveke.
Ako e drugar-prijatel pusti go toj sam ke si se obide pak ako saka da ne mu bides poveke drugarka!Big%20smile

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
milo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2007 во 15:11
Нели многу е лесно од страна да се делат совети па дури и баталиго да и се каже, но некој ако ни малку не покажува интерес кон тебе, јасно е на што си со него.Во случајот како што велиш ете може ја прави љубоморна, сепак и ова е игра на нечии чувства, тој значи е свесен дека девојката гаи симпатии кон него и веќе тоа го „користи„ па макар и за тест од негова страна.Ако веќе и типот го чувствува истото, тогаш зашто би се губело време, нека се заедно зошто љубовта е убава додека ја има и е обострана, тогаш ке жалат за пропуштеното време.

Ok e ova,no fintata e jas sto nemam pokazano nitu eden znak...jas se odnesuvam naj ama onaka naj drugarski. Nikogas ne sum mu izjavila nesto poveke!!!!!!!! 
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 21:04
Originally posted by centar centar напиша:

[QUOTE=milo]e vaka....kako bi postapile vie da imete dobar drugar,koj pred nekoe podolgo vreme sakal neso poveke da napravite,ama vie togas ste go smetale samo za drugar.E sea,posle toa podolgo vreme vie svakate deka vi znaci nesto poveke!!!!!!

AKO NAVISTINA MU E DOJDENO DA MU BIDES DEVOJKA VERUVAJ POVTORNO KE SE OBIDE;AKO NE TOGAS TOJ NEGOV OBID ZA POVEKE OD PRIJATELSTVO PRIFATIGO KAKO MOMENT NA NEGOVA MOMENTALNA SLABOST SPREMA TEBE VO DADEN SAKANO NESAKAN MOMENT

Изменето од ivin - 01.Март.2007 во 21:05
Кон врв
centar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2006
Поени: 89
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај centar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2007 во 12:55
Originally posted by milo milo напиша:

e vaka....kako bi postapile vie da imete dobar drugar,koj pred nekoe podolgo vreme sakal neso poveke da napravite,ama vie togas ste go smetale samo za drugar.E sea,posle toa podolgo vreme vie svakate deka vi znaci nesto poveke!!!!!!
Deckoto ednas dobil korpa,najverovatno se plasi da ne dobie povtorno zatoa bi trebalo prviot cekor da go napravis ti.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.