|
И ние сме тука |
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Автор | ||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имате онлајн конвертер, за да ги конвертирате фонтовите, пред да ги пастирате овде, на следната страна:
http://agora.org.mk/goodbytes/enmkonvert/default.asp Конвертерот е добар за менување на текстови пишувани во ворд или офис со македонски фонт, кој кога овде го пастирате излага во латиница со знакчиња... Иначе ... КОРИСТЕТЕ ВО ОФИС КИРИЛИЦА СО МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА, ако сакате да ви се прикаже во оригиналната форма кога пастирате на нет Изменето од влечка - 22.Февруари.2007 во 09:41 |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти благодарам Влечка мила за помошта сега се ќе се пастира полесно
|
||
|
||
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu vi e dobra idejata za pomos na decata, pa bi sakala i jas da se priklucam |
||
Сега знам дека нисто незнам!
|
||
jasminaiva
хумани Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh nemam ovde mak. poddrska. Sorry natalija:)
Dali poznavate nekoja firma koja bi donirala 200 e od covek za ucestvo vo rabotilnica za specificna obuka za rabota so deca so autizam vo Belgrad koja se odrzuva od strana na Zdruzenieto na roditeli za deca so autizam od Belgrad?
Se raboti za ovoj vid obuka http://www.teacch.com/
Pisete mi licna poraka.
Kako pouspeshni tretmani do sega se pokazale i:
PECS http://www.pecs.com/
Ako ve interesira neshto pokonkretno za tretmanite isto taka slobodno mozete da me prasate.
Za zal kaj nas seushte ne moze da se donese takva obuka od pricina shto mnogu se skapi pa baraat pomasovno prisustvo, na toj nacin e poeftino.
Pozdravce do site...
|
||
"Оние што танцуваат можеби им изгледаат луди на оние што не ја разбираат музиката"
|
||
jasminaiva
хумани Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Do petok ke imame nova sredba so roditelite i decinjata pa koj ima nekoja konkretna ili kreativna idea za pomos PISETE MI DA GI INFORMIRAM ili pak mozete i licno da dojdete i da gi informirate. |
||
"Оние што танцуваат можеби им изгледаат луди на оние што не ја разбираат музиката"
|
||
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve primer kako izgleda edna dobra organizirana humanitarna akcija preku
forum.
tuka moze i filmuvano da vidite:
http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=1791&tab=vrh odite najzdola na "Najnovija reportaža - Istraga 01.03. : link,snimete i pregledajte
eve kako izgleda na forum:
|
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА Lion !!! секоја чест за ова , ве молам што повеке луге ова да го видиме . Ете школски пример за спонтана хуманост . Го гледавме ова случајно собрани неколку луге ....на крај кај повекето имаше насолзени очи ... И којзнае по кој пат се повторува ....сами и не можеме многу ....ама суте заедно по малку , можеме многу тоа...
|
||
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PREKRASNO! BRAVOBarem malku da sme kako niv! Mislam na hrvatite-ni fali cuvstvo za kolektivna pripadnost. Premnogu sme sebicni i ne se grizime za neshtata se dodeka licno ne ne zasegnat. Malku se tie sto stvarno razmisluvat poinaku.
POZDRAV Изменето од jasminaiva - 06.Март.2007 во 10:36 |
||
|
||
jasminaiva
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денес во 18 имаме средба пред соборниот храм. Кој сака може да дојде да се запознаеме.
|
||
|
||
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis vo sreda na 7.3.07 vo 18.00 h.
|
||
Сега знам дека нисто незнам!
|
||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова испаѓа оф топик, ама пошто пробуваш да ти појаснам Порано (уште во офис во виндовс 95 и 98 поточно во Word97) се лепеа тт фонтови (True Type Fonts). Пишувањето кирилица беше со бирање на фонтовите Мак Свис фонт итн., пошто не можеше кирилица во офис со подршка да се пишува. Е кога такви текстови ќе се залепат онлајн испаѓа латиница со знакчиња. Како на пример: кирилица пишана со поддршка: Какви колачиња јадеше вечерва? кирилица пишана со македонски ттфонт и ставено онлајн: Kakvi kola~iwa jade{e ve~erva? Изменето од влечка - 07.Март.2007 во 21:10 |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала на влечка што ми кажа за конвертираљето , само многу тешко се пишува
|
||
|
||
meris
хумани Регистриран: 04.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na vcerasnata sredba pred soborniot hram,zapoznav dvajca clenovi od forumov,Delfin i Natali i posebno me raduva toa,sto so novite poznanstva samo ja potvrdi mojata predpostavka, deka sepak postojat ,LUGE,toa sto go zboruvaat i na delo se trudat da go napravat.Fala vi ,bez vas sme poslabi,a site zaedno,mnogu pojaki.Raduva i faktot sto,i nie i vie i roditelite i ,,site zaedno,, i ,,samo zaedno,, moze da go napravime ona sto ne spojuva i tera da cekor po cekor,leka,poleka napravime nesto ,sto ke bide podobro za ,,cistite detski srcenca,, za nivno podobro s vakanje,prifakanje i za nivno podobro utre... Pozdrav do site od forumov....
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До следно гледање мерис..За то време гушни ми ги малите сонциња со кои се гледаш..
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |