|
Цимери |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naskoro ke imam novi cimeri i toa 2-ca germanci ohohohoho ke bide jako
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелелелјј завидуваммм
Што знамм како изгледа со цимери да живееш , јас никогаш не сум била по студенски домови или слично ама ке да е интересно поради тоа што живееш друштвен живот и се праат журки коаг нема мн за учење пс Еј па нека ти се погодат цимерите Изменето од SeXY - 01.Март.2007 во 16:10 |
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro!!! I ne mora bash da zviduvash so ogled na toa shto, jas na primer iako, mozhebi se rodnini vo prashanje, ama gi gledam i kako cimeri, koga-kako gi gledam.... I toa, edniot ima 31, a drugiot ima 64, i trojcata mazhi sme si!!!!!!!! A BE U P.M.!!!!!!!!!!! ZABAVNO NI E SKROZ, NA SITE!!!!!!!!!! Aj od do godina si ja zemam prijatelka mi vo Skopje i kje si sedime zaedno..... Pozzzz
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
позз да некогаш може и да пречат ако викнат гости кога не требва
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e taka bash
ima vrska kaj kogo odis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemozat sekogas da bidat vakvi
prav domakjin znae da primi i sigurno si imat pricina sto se a ne |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bila so cimeri do sega ali ne sakam masko-zensko cimerstvo kako prvo jas ne se slozuvam so toa a ne pa i moite roditeli
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so site cimerki sto gi imav super si pominavme i se uste sme vo kontakt imav i cimeri isto i super si stoime i den denes - nema nisto loso vo toa da bides i so masko cimer
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edmo pravilo dobar cimer e toj sto retko se vrti vo sobata
neznam kolku se cimeri imam smeneto a samo ednas vo tolku godini mi se pogodija toa bea dve prekrasni devojki ednata od Ohrid ednata od Kusevo idvete go zadovoluvaa ona sto drugite retko go pravea ne pusea cigari sekogas tie sureduvaa rano si legnuvaa ne im smetase moeto drustvo sekoja nedela odea vo crkva |
|
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одлично слога имаме.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobri.
|
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тааи јас.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dokolku ste trojca cimeri ... a kupite cajna kobasica ... za da nema raspravii ... se meri so triagolnik ... i se seci na tri ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kocev
Нов член Регистриран: 26.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно бараме цимер за во кука близу ЕТФ и Машински...цел спрат опремен посебен влез кабловска
интернет станот е модерно опремен... цена 4500 денари со све трошкови
платени ако има заинтересиран нека пиши пвт или на jkocev@yahoo.com
Изменето од Kocev - 26.Септември.2007 во 23:23 |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |