|
Бегање од часови |
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Автор | ||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne begam od casovi sama, begam ako sme cel klas |
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
btw jas sum edno od 3te milenicinja na nastavnicite vo mojot klas, taka da i koga begame od ispituvanje znam da raskazam za to so bi ne ispitvela nastavnickata
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posleden pat izbegav minatata nedela od pravo oti nemav nauceno a profesorkava e edna od najstrogite i pojma neam dali mi opravdale ili ne
|
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа кога не идеш во школо нема да знаеш
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
alfa7
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas kako profesor bi rekoll deka beganje od cas nese preferira podobro ucenikot da zema edinica otkollku da se bega od cas
|
||
alf
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а кога не би размислувал како професор што би рекол ?
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро прашање |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сите професори би го рекле истото
а кога си бил ученик не си размислувал вака сигурно |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како да не... ептен се преферира единица... Тие што не доаѓаат кога треба да одговараат имаат повисоки оценки од оние коишто стоички издржале и ја зеле оценката која во тој момент ја заслужиле... Зошто, пак, ученикот мора да одговара тогаш кога на професорот ќе му свирне во умот? Може не му е денот, можеби му е лошо, можеби не е расположен... Никој не може да биде спремен за одговарање 24-7... Зошто оценувањето професорот да не го направи во текот на годината низ активноста на ученикот на часовите? Затоа што тоа е потешко за наставникот... Овој одговор не одговара на реалната состојба во училниците.... И после ќе кажете децата учат кампањски... е па, кампањски и ги испрашуваат... |
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле Јулија..... Ти пружам рака за ова ... Браво стварно супер си кажа.... И така е....
Изменето од BiG_kIsS - 04.Март.2007 во 16:12 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aplauz i od mene za julija
|
||
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
последен пат избегав денеска
|
||
|
||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Glupo e beganjeto od 4asovi...
|
||
29061994
Нов член Регистриран: 08.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas nema izbegano od casovi!
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |