IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку последователни оргазми може да доживее жена?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку последователни оргазми може да доживее жена?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 13>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 15:12
Нели беше докажано дека колку повеке толку се послатки кај жената еден по друго ... што се мешате сега мажиња околу таа сласт LOLLOLLOL
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 15:20
neam poim mila so e dokazano....ali posle tretiot mislam isto mi se fakja
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 07:31
Originally posted by kandid kandid напиша:

Ok...Neka si zivee Bone srekno u svojata iluzija...Bitno e egoto da bide zadovolenoLOL
-малку закаснето-
...незнам шо ти е толку чудно на некој да му ја погодиш точката???баш ти како женско треба да знајш поке за то...ама изгледа тебе ти ја немат погоденоTongueпа заради то така збораш Tongue...ај ке  сватиш и ти еден ден LOL...
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 09:56
abe covekot uci dodeka ne umre dodeka ne moze :) i koga ce znae sve pak ce ima nesto ......poslem tockata
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 17:16
Originally posted by bone bone напиша:

...незнам шо ти е толку чудно на некој да му ја погодиш точката???баш ти како женско треба да знајш поке за то...ама изгледа тебе ти ја немат погоденоTongueпа заради то така збораш Tongue...ај ке  сватиш и ти еден ден LOL...
Ok e be Bone,ja samo malku se salevTongue...Aj koga ke porasnam mozda ke sfatamLOL
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 17:17
nekoi mozat strasno mnogu
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 22:25
zavisi i od partnerot no moze 3 do 4 Tongue
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 23:46
Ic ne gi razbiram temite so broenje,koj kolku,pa kolku izdrzuval i slicni raboti.Abe sto mi znaci mene ako doziveam 2 ili 5 ili 7 orgazmi i samo jas ako uzivam?Ja jest da sum sebicna malku ama sepak najbitno mi e zaednickoto uzivanjeSmileAKo samo jas dozivuvam orgazam ke se osekam deka go iskoristuvam partnerotBig%20smileZatoa ne brojam ...uzivamWink
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2006 во 23:55
ClapClap da pa se e relativno i zavisi od momentot ambientot partnerot ,, RELATIVNO E!!Smile
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 10:16
se osekam deka go iskoristuvam partnerotBig%20smileZatoa ne brojam ...uzivamWink =============
pa ako e pameten i on bi uzival vzaemno i bi doziveal a ne bi bil iskoristen pa taka da prodolzi so uzivanjeto zasto taa reakcija ce mu dae vzaemno zadovolstvo na partnerot sto ti e i on da se oslobodi[vo smisla si ja raboti dobro zadacata -svacas zadovolen e sto ti uzivas:)
Кон врв
lile Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Февруари.2007
Локација: Australia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lile Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 13:58
Big%20smile jas mislam deka te lazi toa ne e vozmozno da svrsuva tolku pati
Smile
lile
Кон врв
SREK Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SREK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 01:37
ti brois тага
Кон врв
SREK Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 28.Август.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SREK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 01:58
изненадување плазење da ne "zajdes" od broennje
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2007 во 06:18
ја сум ги дотерувал до двапати без поголема мака голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
You are fired!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,107 секунди.