IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 108109110111112 1402>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 18:19
angelwings  TongueTongueTongueTongueTongueTongue

lele srce pa konecno si i ti tuka

najdobrata clenka od forumot, uste na pocetokot na ovoj forum bese so nas i ne druzese

dusicko mila, lele bas se iznenadiv sega koga gledam deka pak si tuka so nas

lele mi se place od radostCryCryCry   TongueTongueTongueTongueTongueTongue

mnogu te pozdravuvam i jas i te gushkam silno Hug
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 20:09
Сакам да кажам дека не е фер што ми се скрши ноктов LOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 11:14
сакам да кажам дека не треба да се грижиш пак ке ти пораснеWink
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 13:14
sakam da kazam deka ic ne spiev sabajlevo ConfusedUnhappy
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 14:27
a jas sinoka voopsto nemozev da zaspijam.....vcera mi bese em ubav em neubav denot...nekako kako da bev presecen...a sto li da ocekuvam posle takva nenandejna sredba....se strsov...e ne ni mislev deka ke se tresam tolku...jebigaBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 16:13
Сакам да кажам дека сонував многу убав сон и кога станав се изнервирав што бил само сон LOLLOLLOLLOL
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 17:06
sakam da kazam deka si pominav mn ubavo i deka malce poveke ja izvrzav mama za toa kaj sum bila LOLLOL
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 22:05
сакам да кажам дека сите песни од ова евровизијава SUCKSConfused
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 00:15
ja ova sakam da kazamBig%20smile

Da dade Gospod posledni da bideme na Evrovizija(nikogas ne mislev deka ova ke go kazam nekogas no ete....)
Trebase Lambe da odi a ne Karolina(e*ate glupacata   )Nea nikoj ne ja slusa(e dobro de JA ne ja slusam i toa e najvazno).

Namesteno bese-ja garantiram.Trebase Lambe da odi,a ne onaa...E JA MRAZAM BE EJ-Glupaca,teska  .......sto si zamisluva ona be?! Bese ona ednas i dosta i bese sega pak li???!!!E ja nejkam da odi! 
kako se nerviram be lugjeeeee....eve glava me frka i nervite mi skokaatAngry
Lambe e najbolji i sto sakate kazete bas mi e gajle posto znam deka sum vo pravo!!!
AKO SE SETAM USTE NESTO KE DOPISAM:)

ete si kazavBig%20smileCry

Изменето од Angle - 26.Февруари.2007 во 01:30
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 10:36
Sakam da konk*riram so tekst za pesna :
 - Ona se derese, a mene mi se serese.
 Stoev i kolku ke izdrzam, broev.
 Zatoa resiv i ne zgresiv.
 Na solja sednav i serev i od tamu i ja  i se derev.
 Da vidi i ona sto e kuce besno
 i mene ooooh, mi stana polesno!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 12:56
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLe so ovaa pesna brat sigurno ke ides na evrovizija

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 23:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Sakam da konk*riram so tekst za pesna :
 - Ona se derese, a mene mi se serese.
 Stoev i kolku ke izdrzam, broev.
 Zatoa resiv i ne zgresiv.
 Na solja sednav i serev i od tamu i ja  i se derev.
 Da vidi i ona sto e kuce besno
 i mene ooooh, mi stana polesno!

hahahhahahahahaha, moj covek LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

lele  pesnava e zakon LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 01:03
sakam da kazam deka utre sum vtora smena i sum srekjen deka ke mozam da spijamBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2007 во 02:40
Сакам да кажам дека не сум нормална пошо од сабајле рано сум станата и  ми се спие ненормално многу а пошо немав цел ден интернет Angry  морав да видам што се случувало, ќе окапам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 108109110111112 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.