|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика | страница <1234 43> |
Автор | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
abe ne znam dali imaat nekoj jak rezultat ama sigurno imaat najubav rezultat od site so igraa na domasen teren ili gresam
a ti maro za koj bese dete ? REAL MADRID |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e zasto da bide smeenje... ti za sto gi smetas real vidi samo koj igraci gi imaat be oni sekogas koga sakaat da igraat koga se zagreani sve rusat pred niv,i sto ako im dojde nekoja angliska ekipa mislis deka real ne znaat da igraat ko man utd ili chelsea i tn.??A za sea sto ke igraat na gosti kaj bayern se nadevam ke tepaat ili pa ke drat nereseno,a site znaete deka real u posledno vreme igra podobro na gosti odkolku doma pa zatoa ke vidime |
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3:2 dobar rezultat za doma?? nema vrska ... 2 gola primija doma, toa znaci deka za da idat ponataka mora da dadat bar 2 dokolku protivnikot vodi.....
jas sum za barca i mislam deka ako igra eto'o na vtorata deka ke idat ponataka. barca e barca, 1 natprevar ne menuva se... inter, toa ne e tim . baska, vieira nema da im igra i ke go jadat posteno. toj morati neznam sto se fura tolku. demek zemaa titula sto ne ja ni osvoija oni i dzver e a? za lyon, mozat da gi pobedat koi sakaat . timskiot duh e najbiten a toa e lyon, tim... za razlika od toj real kade sto site sakaat da se pokazat so individualna igra raul deka sam ke naprai nesto... da vidam da neveruvam. a real deka koga saka moze da tepa, vidovme site godinava... sakaa se da osvojat pa gleam deka nisto nema da zemat kako trgnaa... Изменето од B0JAN - 23.Февруари.2007 во 13:41 |
centar
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da gi pogodime rezultatite ne treba da sme premnogu sentimentalni prema timovite za koi navivame.
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve za site fanovi na real da se potsetite vo poslednite 15 natprevari skorot na real e sledniov : Pobedi - 8 Porazi - 6 Nereseni - 1 6 porazi? Hm pa ne bi rekol deka se mnogu, da da, za vas treba real da ima 15 porazi od 15 utakmici da kazete deka e vo slaba forma i deka voopsto se slabi. sakam podatok da mi izvadite koga real posleden pat osvoil titula!zasto jas imam zaboraveno, daj potsetete me Ajde da ve vidam! Изменето од Maro - 23.Февруари.2007 во 14:31 |
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum za JUVE, vo liga na shampioni gi podrzuvam lyon zaradi timskiot duh koj go prikazuvaat!Zadovolen? Jas nigde ne rekov deka Juve e najdobar, zast znam deka ne e i sum realen, a deka bil, bil najdobar dolgi godini vo Italija i vo evropa, ama toa beshe sea ne e. Taka e i so real, beshe dobar sea ne e! Kraj gotovo...uste edash kje kazam, koga Real posleden pat osvoi titula?samo toa kazi mi, samo toa! |
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum fan na real veke dobri 10 godinijuve...hmmm...aj da pretpostavime deka real e najslabiot tim na planetata...barem ne plaka utakmicii ne se bruka pred cel svet moreeeemoze ja ne gleam dobro ama so koj igra juve u CL?ups greska-NE IGRA!!!vtora liga taka?a koj e najdobar tim toa e cisto subjektivno sekoj si go kazuva omileniot.a mene ne mi e tesko da ti kazam koga real posleden pat osvoi titulaali posle toa daj mi ja listata na tituli osvoeni od real pa sporedi ja so pocituvanite chelsea,lyon,bayern,manchester...ne vikam deka ke osvoi real nesto ali se nadevam...toa mi e rabota.kako fan...pozdrav |
respect my authoritaaa
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda ne gi povrzuvash najdobro zborot subjektivno zborot najdobar i zborot omilen. Da vikash deka real ti se omileni e tvoj izbor poradi iks pricini, da vikash deka real e najdobar toa ne e subjektivno i za toa treba da imash argumenti, a ne da mi sporeduvash nesto vo vrska so JUVE. Toa go pravish zasto nemozes da gi istaknesh argumentite i da gi istaknesh nema da gi potkrepish so nieden dokaz, zasto nemash. Ne zborevme sea za JUVE dzabe si menjas tema. Temata beshe za real madrid, a real madrid ne e najdobriot klub toa e fakt. Ajde ako sakash da diskutirash kazi posledna titula na real madrid, ili ne be...aj vaka aj istakni 2-3 argumetni zasto real e najdobar. Uste ednash kje ti kazam, toa sto vikash deka real e najdobar ne e subjektivno!!! |
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" sum fan na real veke dobri 10 godinijuve...hmmm...aj da pretpostavime deka real e najslabiot tim na planetata...barem ne plaka utakmici " pa sto gi pleskase real tolku godini po red i toa da ne bese mesteno? i zidane im go dadoa i pak gi pleskaa ko deca da se... pazi sto zboris , faktite te ubivaat za sea...
"aj vaka aj istakni 2-3 argumetni zasto real e najdobar." maro, daj ne zezaj, naucna fantastika li sea ke praat lugjevo... |
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha, ma ajde znam se zanesov |
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ziti mene i dvajcata kazite mi kade vo temava rekov deka real e najdobar i koi fakti me ubivaat koa ja ne postaviv nikakvo tvrdenje?inace maro priznavam deka go poseduvas "the ultimate football knowledge" taka da prosti ni na nas obicnite smrtni fanoviinace zborovite omilen i subjektivno se dobro povrzani...a temata ne e koj e najdobar ok?inace neznam zosto ripas sekogas koa nekoj ke go spomne real?kojznae kolku dr timovi se spomnaa so ne se najdobri pa ti i bojan skokate koa ke se spomne real...postovajne i ve molam ne me "zakopuvajte" so argumenti kako sto (ne) go napravivte toa (ni) porano...postovanje
Изменето од Cvekence - 26.Февруари.2007 во 12:30 |
respect my authoritaaa
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistina deka za sekoe spomnuvajne na real madrid maro 1 pisuva ,neznam zoso tolku se protiv real madrid ama sigurno od dusa go mrazat.ako moze da mi kaze maro za koj tim e i ako moze bojan da mi kaze za koj tim e?cekam odgovor.
|
Cvekence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ja preterav priznavam ama me fatija vo loso raspolozenieaj sea sportski se izvinuvam ako navrediv nekogoi ja se zaletav ko da sum igrac na real pa si go branam timotne se sekavam kaj rekov deka e real najdobar momentalno(stvarno ne e)...priznavam...ako se zaletam pa na podforumov neka mi zalepi nekoj ednapostovanje
|
respect my authoritaaa
|
Внеси реплика | страница <1234 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |