![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 108109110111112 1402> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angelwings
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lele srce pa konecno si i ti tuka najdobrata clenka od forumot, uste na pocetokot na ovoj forum bese so nas i ne druzese dusicko mila, lele bas se iznenadiv sega koga gledam deka pak si tuka so nas lele mi se place od radost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnogu te pozdravuvam i jas i te gushkam silno ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да кажам дека не е фер што ми се скрши ноктов
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
сакам да кажам дека не треба да се грижиш пак ке ти порасне
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
sakam da kazam deka ic ne spiev sabajlevo
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
a jas sinoka voopsto nemozev da zaspijam.....vcera mi bese em ubav em neubav denot...nekako kako da bev presecen...a sto li da ocekuvam posle takva nenandejna sredba....se strsov...e ne ni mislev deka ke se tresam tolku...jebiga
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сакам да кажам дека сонував многу убав сон и кога станав се изнервирав што бил само сон
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
sakam da kazam deka si pominav mn ubavo i deka malce poveke ja izvrzav mama za toa kaj sum bila
![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
сакам да кажам дека сите песни од ова евровизијава SUCKS
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
ja ova sakam da kazam
![]() Da dade Gospod posledni da bideme na Evrovizija(nikogas ne mislev deka ova ke go kazam nekogas no ete....)
Trebase Lambe da odi a ne Karolina(e*ate glupacata )Nea nikoj ne ja slusa(e dobro de JA ne ja slusam i toa e najvazno).
Namesteno bese-ja garantiram.Trebase Lambe da odi,a ne onaa...E JA MRAZAM BE EJ-Glupaca,teska .......sto si zamisluva ona be?! Bese ona ednas i dosta i bese sega pak li???!!!E ja nejkam da odi!
kako se nerviram be lugjeeeee....eve glava me frka i nervite mi skokaat
![]() Lambe e najbolji i sto sakate kazete bas mi e gajle posto znam deka sum vo pravo!!!
AKO SE SETAM USTE NESTO KE DOPISAM:)
ete si kazav ![]() ![]() Изменето од Angle - 26.Февруари.2007 во 01:30 |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sakam da konk*riram so tekst za pesna :
- Ona se derese, a mene mi se serese.
Stoev i kolku ke izdrzam, broev.
Zatoa resiv i ne zgresiv.
Na solja sednav i serev i od tamu i ja i se derev.
Da vidi i ona sto e kuce besno
i mene ooooh, mi stana polesno!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
hahahhahahahahaha, moj covek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lele pesnava e zakon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sakam da kazam deka utre sum vtora smena i sum srekjen deka ke mozam da spijam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сакам да кажам дека не сум нормална пошо од сабајле рано сум станата и ми се спие ненормално многу а пошо немав цел ден интернет
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 108109110111112 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |