|
WADSL |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum na kablovska ama da vi kazam sto mu se sluci na moj prijatel so ADSL.. pred 1-2 meseci se ukluci mislam..koga bese taa akcijata eden mesec besplatno....i dobro se bese ok.. koga pochna drugiot mesec da teche,toj si otvori na internet da vidi kolku ima potrosheno za 3 dena za da znae priblizno kako ke plaka.samo sto vide smetka 3000 evra,da,da 3000 iljadi evrachovekot ne padna vo nesvest tuku vednash barashe raskinuvanje na dogovor i chekashe da mu dojde smetkata da gi tuzi ...od tamu dobi odgovor deka ne ja smenil shifrata odma i mu vlegle hakeri...e dobro sega se na sud,ama mene ne mi e jasno kako moze 3000 evra....toa se pari ne e igrachkai toa za 3 dena
|
|
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmm cudno toa e mnogu bar za tie tri dena kolku i da siminjas i da kisnes na net nema tolku da se potrosi
|
|
dudenz
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i toj go veli toa...toa e nevideno nesto...jas prvim mislev me zeza amakoga mi pokaza smetka i mene mi se zamati....od tamu od direkcija mu rekle bidejke ne ja smenil vednas sifrata mu se priklucuvale na negov broj,demek vinata bila negova
|
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас го користам не е кој зане што брзината ама задоволувачки е ...го препорачувам како добра варијанта..каде каде поисплатлива од крвопијците на МТ |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ne mi zimaat po 3000e ama mi karadat Mb
Odma ke go raskinam dogovorot! I koga otidov da ja plakam smetkata mi kazaa deka ne sum ja smenila lozinkata, glposti.....
Samo izgovori za kradenje navogjaat ,breee monopol , ali na wadsl ke s stavam aj vajkad e bolji
|
|
samsung
Нов член Регистриран: 20.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ist slucaj i so mene kako prijatelot na beleg. Do sega imam 2000 evra da placam...ima li nekoj nekoe iskustvo, kako da se reagira, sto da se pravi...
baram pomos... Изменето од samsung - 20.Февруари.2007 во 18:41 |
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot prijatel veli deka ako izgubi na sud ke ja odnese smetkata na on net da ja iskoristat kako reklama na tabloidite niz gradot...Demek eve go naevtiniot ADSL-3000 evraA od on net da mu ja platat smetkata...shto znachi ako go izgubish sporot ili pred da go zapochnesh rasprashajse da ja otstapish kako reklamen materijal na konk*rencijata na Telekom...neznam drugo sto da ti kazam,ke ti pratam mail od mojot prijatel pa videte sto mozete da napravite....
|
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa wadsl ne e los sea se podobri od prvo koga go imav mnogu cesto mi pagjase konekcijata ama sega e ok
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
конекцијата е горе -доле стабилна,ама 10 гб ми се малку ама шо да се праи овоа беше најисплатлива понуда.dial up ми иде на нерви ама...
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja od prvo mislev deka ke bidat dosta 10 gb ama izgleda ne e taka...
eve uste 2 dena ima od mesecov ja imam uste 200 mb transfer i toa ne sum simnuval nekoj golemi raboti kako filmovi igir i takvi stvari |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa odma lettat gigabajtite, za megabajti ne pravam muabet dosega najgolem transfer sto go imame napraveno so uste 5 luge bese 5 TB
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde naskoro ke ima pokacuvanje na paketite na 15 giga
|
|
dudenz
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe batka so user name imase da ne sum go koristel jas tvojot user name hhaahhahah pravev otprilika po 10 gb dnevno filmovi i gi presnimuvav vo DVD
|
|
ErVoRuLeZ
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 13.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WADSL TOP INTERNET :) Dosta sum zadovolen od strana na on net wadsl... go imam 3 meseci internetot... samo na pocetok mi pagjashe no sega ne... ponekoash varira brzinata... inache maximum download speed kaj mene e 62 kb /s . No se prashuvam dali vo brzo vreme bi imalo nekoj ubrzuvanja na downloadot ? brzinata... dokolku nekoj znae nekoj informacii pishete. Pozdrav
|
|
www.badijala.com Најдобриот македонски warez форум!
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |