|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика | страница 123 43> |
Автор | ||||||||||||||||||||||||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Февруари.2007 во 16:09 |
|||||||||||||||||||||||
eve gi timovite utre i zadutre kako sto ke igraat...
sto mislite koj ke tepa?? jas sum inace za real madrid i se nadevam deka sega ke go unisti bayern OVIE SEGA KE IGRAAT VO VTORNIK
A OVIE VO SREDA
|
||||||||||||||||||||||||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||||||||||||||||||||||||
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Celtic - Milan x
PSV - Arsenal 2 Lille - Man. Utd. 2 Real Madrid - Bayern x Roma - Lyon 2 Barcelona - Liverpool 1 Porto - Chelsea 2 Inter - Valencia 1 ke vidime |
||||||||||||||||||||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
lele od damna ne sum gledala fudbal, ama seuste favorit mi e Arsenal
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
јас денеска уплатив ливчиња
celtic-milan-2 psv -arsenal-x lille-man utd-2 real m.-bayern-1 roma-lyon-2 barcelona-liverpool-1 porto-chelsea-2 inter-valencia-1 |
||||||||||||||||||||||||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||||||||||||||||||||||||
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
staiv i jas
milan x - ja fativ man utd 2ka - ja fativ real 1 - ja fativ arsenal 2ka - me zaebaa gadovi ej! za utre uste barca 1 inter 1 za 4000 ... |
||||||||||||||||||||||||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Dobra utakmica beshe megju real i bayern...zasluzen rezultat! Super utakmica, ama real ne im odgovara 3-2 mnogu tapa rezultat isto ko 0-0... bayern so 1-0, 2-1 ide dalje... ama kje bide gusto vo Munchen, jezda i dvata tima gi mrzam , ama priredija dobra utakmica, beckham se pokaza vo dobro svetlo, bravo
|
||||||||||||||||||||||||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
ne mi se veruva ja ne gleav a real nikogas ne go propustam jas zaspav i ne gleav
|
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
e dobro de ... i taka nema da idat. samo 1 gol poveke za bayern i sredena stvar... a toa ima da se desi .
beckham, podobro ne sum go videl da igra nikad... zboram za prvo poluvreme... posle toa smenija taktika i go nemase e ako tepaat inter i barca znaci neam srekja epten vo kladilnicive... od septemvri do sea, imav sobrano okolu 22-3 livcinja. od niv 3 bea so promaseni 2-3 natprevari od livce, a drugite ... se po 1 utakmica!!! gi cuvav do pred nekoj den... |
||||||||||||||||||||||||
GUOL
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
odlicno de bayern hamm aufs maul kriagt.......
|
||||||||||||||||||||||||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||||||||||||||||||||||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
a ti so prethodniot post gi pokaza svoite "pogoduvacki" sposobnostibarca kec a?ja zgazija moreeeja iskreno veruvam deka real ke go zgazi bayern u minhen ama ne kazuvam niso predvreme da ne se zae*am kako "tipuvacot" pogore |
||||||||||||||||||||||||
respect my authoritaaa
|
||||||||||||||||||||||||
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
ejjj kjuti... tapa. abe dobro e ne me zezna pak 1 utakmica... inace kaj mene taka ide. ke fatam nekoj 2-3 koeficient ke me zaebe 1.6
|
||||||||||||||||||||||||
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
ajde da vidam koj e za barsa neka krene raka
ajde da vidam koj e za inter neka krene raka ajde da vidam koj e za lyon neka krene raka Nikoj se vide kolku se jaki barsa rekov deka real ne bese vo forma ama ke se vrati i toa go pravat 3-2 dostae barem ne izgubija ili ne istadoja nereseno 2 tim mi e inter ama so vakov rezultat tesko deka ke osvojat nesto...sepak ima i tie da ucat uste mnogu poso preku vecer ne se stanuva jaka ekipa poso nemaa do minatata godina osvoeno nisto. lyon site lyon 2 koja dvojka ziti se.ako bea tolku jaki za da osvojat liga na sampioni ke gi pobedea na roma i na gosti a sega ke mora da se macat doma Изменето од Borce REAL - 22.Февруари.2007 во 16:48 |
||||||||||||||||||||||||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||||
Satisfakcija ti e real da gi pobedat Bayern..., bayern stalno bile tim za pleskanje, sramota e ako ne gi pobedat... a slucajno real da ne imaat nekoj jak rezultat da ne se sigurni, kje vidime vo Munchen kje izmrznat ko pilci! A za Inter ne se sekiraj, tie i taka i taka gi otpishav odamna, Lyon kje idat dalje, barem taka mislam, malce kje se pomacat ama kje otidat. I eve jas kje ti kazam deka vo liga na shampioni sum za Lyon i jas kje krenam raka eve me! Inace za bravo za real posle tie porazi na domashen teren....kakva sramota. Konecno pobedija... A za liga na shampioni teshko real....ako gi pominat bayern, pak koga i da e kje naletaat na nekoja angliska ekipa, kje gi otkorne! Nedaj boze da naletaat na MAN UTD, e togas kje bide smeenje
|
||||||||||||||||||||||||
Внеси реплика | страница 123 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |