|
Суеверие |
Внеси реплика | страница <1 34567 22> |
Автор | ||
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaj mene ima nesto ostanato od babami kako na pr
Ako nekoja ti kazi nesto mnogu loso, poplukame 3 pati i cukame vo drvo i velime skraja da e, znaci da ne ni se vrati nas takvo nesto loso.
|
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мрзам суеверие и воопшто не сум суеверна...
Стари глопости ....
|
||
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сум суеверен воопшто, не се придржувам на правила како - не работи денес , празник е.
суеверието им го препуштам на бабите од селата |
||
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
crna macka skresno ogledalo bla bla bla
|
||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa eve da kazam na nekolku sueverija od segasnosta
prskajne so parfem ti zgolemuva samo doverba ne poradi mirizbata tuku poradi markata
i taka ako pocnam da brojuvam za sueverijata od denesniot svet nemozam do utre da zavsam a sueverijata od staroto vreme se broele na prst
inaku denesnive sueverija se srasnati so nas i nie ne osejkame deka se tie sueverija..............
|
||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како бе прскање со парфем суеверие?
па нема сите комарци да се собираат по мене... суеверие е кога правиш нешто, плашејки се дека ако не го сториш, ке ти се случи несреќа.... по дефиницијава испаѓа дека ако не се напрскаш со парфем, може ке те задеси напад од комарци, па ете ти несреќа |
||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka ednas odgovoriv Ni slucajno ne sum sueverna.
Patem neznam zosto mi e izbrisan postot.Ne e nisto strasno sto ne sum!!! |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ee da od ova nemozam da se oslobodami pokraj toa shto vazam za mnogu Ne sueverna lichnost
|
||
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da... fakt e deka ova go pravime mnogumina od nas... ama vo sustina, ne veruvam deka tropanjeto vo drvo ke mi pomogne, ili ke me zastiti, poveke e kako nekoja pogovorka/navika, koja ne e skros vo red, ama ako ne ja polagas svojata doverba vo toa, ne e ni nisto nuzno loso...
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nuzno-potrrebno-neophodno-nedelivo-svojstveno-kao se se toa so slicno znacenje-dali e toj najsoodveten izraz?
loso-nepotrebno-neprijatno-nesakano ili neposakuvano....a mozda i seedno.... |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekako ne e i ne si ednistvena...patem i jas mislam deka veke napisav ovde nesto, ama nema moj post sega....moze na nekoj mu smetaat nesuevernite |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Butel toa ke e,no ne samo vo ovoj forum i onie koi ne veruvaat vo ona sto oni veruvaat isto im smetaat pa im gi brisat postovite,zosto-neznam,nikoj na nikogo nemoze da vlijae ako e siguren vo ona vo koe veruva
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam i taka bi trebalo da bide, sekoj ima pravo na svoe mislenje, no ... voobicaena rabota , ako ne si so vlasta togas si protiv niv i si snosis posledici...
mnogu daleku od demokratijata koja site ja propagiraat |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |