|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 240> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе на доктор и вика.
- Дајте ми од тие апчињата за спиење што пред два дена и ги дадов на жена ми. - Зошто? - Пак се разбуди! * * * Влегува некој дедо во аптека и бара четврт апче вијагра. - Добро бе стари, знам дека пензијата ти е мала, ама за твои години ти требаат барем 2 апчиња. - А бре сестро, ми треба толку, колку да не си ги мочам кондурите. * * * Убава млада жена лежи на болнички кревет и чека да ја оперираат. Доаѓа човек во бел мантил, го крева чаршавот, ја одмерува голата жена горе доле и се тргнува на страна да се консултира со уште двајца во бели мантили. Доаѓа вториот и тој ја прегледува жената. На крајот доаѓа третиот и откако ја прегледува, жената веќе нетрпелива го прашува: - Абе докторе, добро е што ме прегледувате, ама кога ќе почнете со операција? - Не знам јас тоа, ние сме молери. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек влегува во ресторан и прашува:
- Што може кај вас најбрзо да се добие? - Само сметката господине. * * * Ученици во школо добиле задача да напишат состав на тема "Што би направил кога би бил директор". Почнуваат сите да пишуваат, само Игорче седи и чека. Учителката: - Игорче, зошто ти не пишуваш? - Ја чекам секретарката да и издиктирам. * * * Доаѓа човек на лекар со жаба залепена на челото и жабата вика: - Видете докторе што ми порасна на газот! * * * - Што е тоа мало, црно, крваво и прави 7.200 обрти во минута? - Мравка во хард-диск |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува панкер во автобус исфарбан црвено, жолто, плаво и седнува до еден дедо. Дедово цело време очи не трга од него, па панкеров прашува:
- Шо е бе дедо, ти како мал не си праел глупости? - Правев, како не. Еднаш еден папагал изработив, па мислев ти син да не си ми. |
|
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Србин и Хрват
|
|
Sulltan Murad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ценкање
|
|
Sulltan Murad
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дропки
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jedan tip od onih što trče svako jutro od tačke A do tačke B i zatim nazad do tačke A i redovno odlazi u teretanu (gdje trče na mjestu), primijeti u ogledalu da mu je cijelo tijelo preplanulo osim penisa.
Naravno da se to moralo ispraviti i slijedeće jutro on odlazi na nudističku plažu i zatrpa cijelo tijelo u pijesak, osim onog dijela što nije preplanuo. Uskoro naiđu dvije pogrbljene bakice sa štapovima i jedna ugleda 'stvar'. Dotače ga nekoliko puta štapom i 'stvar' primjetno naraste. Nakon što su se stvarno uvjerile da je to stvarno 'ono', reče jedna: - E, baš nema pravde na ovom svijetu!. Pita druga: - Zašto to misliš? Prva odgovara tužnim glasom: - Kada sam imala 20 godina to me je zanimalo. Sa 30 sam uživala u tome. Sa 40 sam morala to tražiti, sa 50 plaćati, sa 60 sam molila Boga za to, sa 70 sam zaboravila na to, a danas, kad imam 80 prokleta 'stvar' raste okolo, a ja sam toliko stara da ne mogu ni čučnuti! |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bili djeda i unuk u parku.N akon nekog vremena upita unuk djedu:
- Djeda, sto ti je to to provirilo kroz slic? - Pilic'. - E moj djeda, cini se da je taj pilic uginuo! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената му се дере на мажот:
- А, бе, мажу, колку си глуп, поглуп не можеш да бидеш! Ууууф, колку ме нервираш... Да имаше натпревар во глупост, второ место ќе освоеше!!! - Зошто па сега второ место? - Па, затоа што си глуп! * * * Оди згодна женска на психијатар и тој и вика: - Ајде сега соблечете се. - Ама како да се соблечам тука, незгодно ми е од вас. - Нема проблем, еве јас ќе го изгасам светлото, а вие соблечете се. Се гаси светлото, поминува некое време и женската: - Добро, се соблеков. Каде да ги ставам алиштата? - Па, еве, можеш тука врз моите. * * * Си биле два коња на ливада: - Уф, што е добра тревава. - Да, бе... ај смотај ми уште една. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штрумфета останала бремена. Веле-штрумф ги собрал сите Штрумфови и ги прашал: |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умрел човек и некој од фамилија оди во продавница да купи сандак. Влегува и го прашува продавачот:
- Колку е овој сандак? - 1500 марки. - А овој? - 1000 марки. - Добро бе, немате ли нешто поефтино. - Еве, овој овде е само 500 марки. - Многу бе човек, дај нешто поефтино. Продавачот веќе видно изнервиран: - А здрвен ли е мртовецот? - Да, целиот е здрвен. - Е, па донеси го овде, за 50 марки ќе му зашрафиме рачки. * * * - Зошто кравата гледа тажно? - Па и ти ќе гледаш тажно да те влечат за цицки секој ден, а да те сексаат еднаш годишно. * * * Се шетале две зрна песок низ пустина и едното му рекло на другото: - Не се врти, мислам дека некој не следи. * * * - Може ли девојка да не забремени ако користи аналгин? - Може, ако го држи меѓу нозе и пази да не и падне. * * * - Како абортира плавуша? - Се качува на кров и го тепа штркот. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како велешанец врши самоубиство?
- Дише воздух. * * * Човек бил пред умирање. На постелата, сакајќи мирно да оди на оној свет, ја прашува жена си: - Жено, дали ти некогаш си спиела со некој друг? - Абе, би ти кажала, но што ако не умреш. * * * - Што е разлика меѓу падобран и кон- дом? - Па, ако падобран се дупне, еден живот помалку. Ако кондом се дупне, еден живот повеќе. * * * Како се вика мобилен на турски: - Муабет кутија јок гајтан. * * * Плавуша се слуша затворена во купатило како брои: ... 96, 97, 98, 99 ... Помош стоногалка!!! Разговараат две кокошки: - Сигурно имам температура. - Од каде знаеш? - Па, снесувам само варени јајца. * * * Малку превод на новохрватски: Кравата: Околовратно допупкадосежало Прасе: Милозучно блатобрцкало Куче: Околокучно лајало са надгузним махалом |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дракула со синот шетаат во парк на полноќ.
- Тато , да ја папаме онаа! - Не сине, премногу е сува! - Тато, а да ја папаме онаа! - Не бе сине, глеј колку е дебела, ќе добиеме холестерол. - А онаа - некоја бомба од женска. - Е таа сине ќе ја носиме дома, а мама ќе ја папаме! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец на работа на стадион, за време на утакмица се туфка ли туфка, па на крај изнервиран станува и вика:
- Па добро бе мајку му стара, не може ли да ќутите и да навивате!!! * * * Жената му вели на мажот: - Леле колку сум среќна што се врати! - Што така? - Па, на радио рекоа дека некој пијан идиот се удавил во реката. * * * На испит на филозофски, професорот го прашува студентот: - По што ќе познаете дали некој човек е глуп? - По глупите прашања што ги поставува. * * * Решаваат плавуши крстозбор и едната прашува: - Како е правилно, Ирак или Иран? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |