IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 240>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 23:59

Ucitelkata go prasuva Djokica
- djokice... imas edno jabolko ...
ako ti dodadam uste edno ...
kolku ke imas?
- Q(*&(#*

- dobro ... nemoj da se bunis...
ako imas edno jajce...
i ti dodadam uste edno...
kolku ke imas?

- MADINJA ... UCITELKE !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Dzings Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dzings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2007 во 17:59
Vo edno selo sin edinec pravi svadba, adet bilo na sekoja svadba zetot prv pat da legne so nevestata i da go pokaze charshafot so krv! Majkata od strav da ne se posramoti nejziniot sakan sin pobarala pomosh od rodninite, vo sluchaj ako neznae kako nekoj da mu pomogne. Birale .... birale koj da pomogne i go odbrale tetinot samo toj ne bil direkten rodnina so momcheto i ja naredile rabotata. Otishle momcheto i nevestata vo spalnata a tetinot go ostavile pred vrata da cheka na gotovs. po 5 minuti momcheto vika od vnatre:
- tetin, tetin!!! dojdi!!!
tetion celiot nasmean i sreken za mladata nevesta vleguva vo sobata so ogromna nasmevka:
- kazi vnuchko shto e problemot?
a ovoj:
- DOJDI TETIN DA I POKAZESH NA NEVESTAVA KAKO SE PUSHI!!! NE ZNAE!!!

Seein Is Belivin
Кон врв
Dzings Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dzings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Февруари.2007 во 18:07
kamiondzija na avto pat kachuva u kamion stoperka ama bila kalugerka. i si razmisluva: kalugerka ili shto ne sum imal zena 2 nedeli ke ja legnam! Se parkira i i se obraka na kalugerkata:
-Ajde sega da naplatam za vozenjeto, pari ne baram ama dzabe ne vozam!!!
-Ama jas sum kalugerka verna sum na boga do sega grev nemam napraveno
-e ako si od napred nevina i ne si napravila grev togash nikade ne pishuva deka e grev ako se ebesh odpozadi
   i kalugerkata se sogralisla. Se se zavrshili kako treba, stignale do gradot kade shto odela kalugerkata i na izleguvanje shoferot i pozdravuva:
-Kazi mi kolku sme ubedlivi nie kamoindziite?
-A zamisli nie pederite!!!!
    ODGOVORILA KALUGERKATA

Seein Is Belivin
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 13:18

Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува:
- Убаво си го научил кучето. Знае уште некој трик??
- Секако. Знае како да задоволи жена.
Девојкава се заинтересирала како тоа кучево може да задоволува, па ги зема и двајцата за рака и ги носи во некоја соба позади. Се соблекува девојката, се мести убаво на креветот и чека кучево да ја задоволи. Арно ама кучево не реагира, само си го гледа газдата, па човеков изнервиран му вика:
- Абе, глупо куче. Гледај сега, ова е последен пат како ти покажувам како се прави тоа!

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 13:30
Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил мажот на госпоѓата. Оваа набрзина го пикнала инспекторот, пиштол гол, во плакар и му рекла да седи таму и збор да не испушта. Си влегол мажот дома, ама му станало нешто сомнително, па почнал да го пребарува станот. Кога го отворил плакарот и видел гол човек му викнал:
- Кој си бе ти?
- Јас сум инспектор од "Домашна чистота". Дојдов да испитам случај со појава на молци во зградава.
- А кај ти е облеката???
Инспекторов се погледнува, па извикува:
- Ах тие мали копилиња!!

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 13:31

Се вратил татко му на Игорче од пат и го гледа Игорче како вози нов точак. Зачуден го прашува:
- Од каде ти се парите за ваков точак? Сигурно кошта 400 марки.
- Од шетање бе тато.
- Какво шетање бре, кажи ми од каде ти се парите?!
- Па, секој ден додека ти беше на пат, комшијата Коле доаѓаше да ја види мама, а мене ми даваше по 20 марки и ми кажуваше да шетам.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2007 во 13:33
Влегува човек во кафич и му вика на шанкерот:
- Дај ми две дупли вотки.
- Ти изгледа си имал многу тежок ден, а?
- Абе остај, открив дека постариот брат ми е педер.
Доаѓа следниот ден истиот човек, порачува повторно две дупли вотки и објаснува:
- Испадна дека и помладиот брат ми бил педер.
Третиот ден, човеков повторно влегува во истиот кафич и пак го порачува истото. На шанкерот не му се верува, па прашува:
- Добро бе, нема ли никој во твојата фамилија што сака жени!?
- Има... жена ми.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 08:23

Zosto zenite koga ke stanat si gi trijat ochite?

Zatoa sto nemaat mad*nja da se pocesaat... !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2007 во 08:25

Zosto zenskite si kupuvaat kukli... i razni igrachki..??

Zatoa sto maskite uste
koga ke se rodat si imaat igrachka !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2007 во 01:33

Ucitelkata mu vika na Djkokica...

- DJOKICEEEEEEE....
DJOKICE ... NEMOJ DA STANUVAS ...
PA JAS USTE NEMAM SVRSENOOOO ...

Изменето од marco_antony - 12.Февруари.2007 во 01:34
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2007 во 10:58
Желката трчала панично низ шумата и налетал на жирафата.
- Желко што брзаш толку?
- Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Ја куќа, жена ми куќа, децата куќа, ако ме фатат тешко мене!
Кога го чула ова жирафата се дала и таа на бегање. И така налетува на мечката.
- Жирафо што вака брзаш?
- Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Јас живеам на висока нога, жена ми на висока нога, децата исто!
Кога го чула ова мечката и таа се дала на бегање, и налетала на мајмунот.
- Што брзаш вака мечко!
- - Ќути не ме прашувај ме брка финансова полиција. Јас со бунда, жена ми со бунда , децата со бунди, тешко мене.
Кога ова го чул мајмунот и тој се дал на бегање. Трчал,трчал, и наеднаш застанал.
- Добро бе зошто бегам, јас со гол газ, жена ми со гол газ, децата со гол газ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2007 во 11:38
bravo devojche.....
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Гјадец Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гјадец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2007 во 14:53
Дошол охриѓанец во скопје и му вика на својот пријател: кај има тука продавница за точаци, братучетми сакат точак да купит. Пријателот му вика: А ШТО ЌЕ МУ ТОЧАК КОГА Е САКАТ.
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2007 во 20:51
Отишол Никола Груевски во еден скопски ресторан, се разбира со обезбедувањето...
Доаѓа келнерот и прашува:
- Повелете, што ќе порачате?
Нашиов премиер му одговара:
- Ти седни...
Келнерот:
- Ама како да седнам, газадта ќе ме отпушти...
Нашиов премиер повторно:
- Не, ти седни...
Келнерот:
- Е ај да седнам...
Оденаш скока обезбедувањето врз келнеров и му вика:
- Полека бе, кај си тргнал...
Па господинот ми рече да седнам...
Обезбедувањето:
- Ти рече ТРИ СРЕДНИ....

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,158 секунди.