IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101102103104105 1402>
Автор
Порака
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 19:47
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

pa ne znam, iskreno da ti kazam ke pocnam i samodoverbata da ja gubam

pisav deka mi e tesko bidejki mi se padna cimer grk i sega maki ke teglam, lele gospod neka mi e na pomos CryCryCry
nemoj da se sekiras,jas lani imav trojca cimeri albanci i si pominav mnogu poubo odkolku so bilo koj drug.ko ke ste v soba nemat da imate nacionalni preckiWink
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 19:52
pa ne znam, so ogleda na toa deka grcite ne mrazat od dnoto na dusata, se mozam da ocekuvam

ne za drugo jas sum devojce, a on e masko, lele se nadevam nema da imam problemi

Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 19:53
kraj kraeva ako ti prajt problemi pisi lp i ke sredime rabotaWink
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 19:58
fala za poddrskata prijateleWink samo neli sme daleko malce, ke treba da ti platam avionska karta od Romanija do Germanija da dojdes pa da sredime rabotaBig%20smile

kako i da e, ke vidam sega ovaj mesec kako ke pominam, ako se razocaram ke moram da smenam soba i da platam 300 eura za druga soba, lele ne mi s edavaat 300 evra mesecno  ConfusedConfusedConfused
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 20:04
Сакам да кажам дека го мрзам од дното на душата, дека е никаков, беден и не заслужува ни да го пљукнам!!
Ништо не е таинствено освен за да биде разоткриено, и ништо не е скриено освен за да биде откриено...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 20:08
Сакам да кажам дека имало убави деца Tongue
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 20:57
........deka i jas go sakam istoto sto i on, pa ne znam sto cekame?! ConfusedLOL
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 21:02
Сакам да кажам дека никогаш нема да го најдам Cry
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 21:05
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Сакам да кажам дека никогаш нема да го најдам Cry
Kazi kogo baras jas ke ti go najdamWink
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 21:07
На интернет, на Hi5....  Едно дете... Ама незнам ни како е потпишан CryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 18:54
.......deka otvoriv nova tema vo gradovi vo Makedonija Smile
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 18:57
Сакам да кажам де ка си правам профил на hi5 Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 18:59
.......odma da me najdes tamu i da mi pratis poraka koga ke napravis profil Tongue
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2007 во 19:04
Ок.... Ако се снајдам LOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101102103104105 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.